Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα των αλβανών στη Δυτική Μακεδονία

Έρμαιο στα χέρια των αλβανών η Δυτική Μακεδονία, καθημερινές ληστείες σε ανήμπορους ηλικιωμένους, εμπόριο ναρκωτικών ακόμα και παροχή υπηρεσιών μόνο για αλβανούς καταγράφεται στο αστυνομικό δελτίο.
Κοζάνη: Αλβανός άρπαξε τα χρυσά δόντια ηλικιωμένης
Στα χέρια της Ασφαλείας βρίσκεται ένας από τους τρεις ληστές που χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν μια μοναχική ηλικιωμένη για να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι της στα Αλωνάκια Κοζάνης, από το οποίο άρπαξαν ακόμη και τα… χρυσά δόντια της!
Πρόκειται για έναν 41χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι άλλοι δυο συνεργοί του αναζητούνται. Οι τρεις τους τρύπωσαν στο σπίτι της 75χρονης γυναίκας ενώ κοιμόταν και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της. Στη συνέχεια, την έδεσαν χειροπόδαρα, την φίμωσαν και έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν στο συρτάρι ενός επίπλου 570 ευρώ και τρία χρυσά δόντια της άτυχης γυναίκας, τα οποία άρπαξαν!
Με τη λεία τους στις τσέπες, οι κακοποιοί έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι μαζί με έναν συνεργό τους που φύλαγε τσίλιες απ’ έξω, αφού πρώτα έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής και κλείδωσαν την κύρια είσοδο. Η 75χρονη κατάφερε μετά από πολλή ώρα να λυθεί και να κατεβεί από το… μπαλκόνι του σπιτιού της για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία!
Φλώρινα: Αλβανοί κάνουν χρυσές δουλειές παριστάνοντας τους ταξιτζήδες

Είχαν μετατρέψει ΙΧ αυτοκίνητα σε ταξί συγκεκριμένα την 01-06-2013 το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας συνελήφθη αλβανός, γιατί μετέφερε με το ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τέσσερις ομοεθνείς του έναντι κομίστρου προς το εσωτερικό της χώρας. Την 02-06-2013 το απόγευμα στα Ασπρόγεια συνελήφθη και άλλος αλβανός γιατί μετέφερε με το ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ομοεθνή του έναντι κομίστρου προς το εξωτερικό της χώρας. Την 03-06-2013 το απόγευμα στο συνελήφθη και τρίτος αλβανός για το ίδιο αδίκημα γιατί μετέφερε με το ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τρεις ομοεθνείς του, έναντι κομίστρου προς το εσωτερικό της χώρας.
Φλώρινα: Αλβανός έκανε δουλειές με «φούντες»
Εκατόν επτά κιλά χασίς επιχείρησε να μεταφέρει στην ελληνική επικράτεια 32χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν τον 32χρονο κατηγορούμενο για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα στο φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη εκατό νάιλον συσκευασίες που περιείχαν την παραπάνω ποσότητα χασίς. Η ναρκωτική ουσία και το φορτηγό κατασχέθηκαν.
Αυτή είναι η συμπεριφορά των «κακόμοιρων» αλλοδαπών που ήρθαν στην Ελλάδα για να εργαστούν… Κατά τα άλλα, ο Δένδιας έχει πατάξει την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: