Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ANTINEWS ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

tsipras-samaras-660_1_0
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο σενάριο της «μεγάλης συγκυβέρνησης» μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θεωρείται και είναι μονόδρομος για το σύστημα, μετά τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, για να αντιμετωπίσουν από κοινού την Χρυσή Αυγή. Για να μη νομίζετε πως εμείς τα βγάζουμε αυτά από την… κοιλιά μας, για να… δυσφημήσουμε το… συνταγματικό τόξο, σας παραθέτουμε χθεσινό σχετικό δημοσίευμα του blog Antinews, το οποίο –ως γνωστόν- εκφράζει τις απόψεις του Σαμαρά:
«Η χώρα βρίσκεται ήδη στην κόψη των εκλογών με την επιλογή αυτή να θεωρείται για μεγάλο μέρος του κόσμου ως καταστροφή και για άλλους ως μονόδρομο. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αδιέξοδα στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν και τη λύση πρέπει πάντα να τη δίνει ο λαός, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θεωρείται αυτή τη στιγμή εγκληματική για την οικονομία η οποία θα γυρίσει πολλούς μήνες πίσω. Και φυσικά, με βάση τις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον, οι εκλογές πιθανότατα να μη δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα. Ο κόσμος δείχνει να έχει αποκλείσει τις μονοκομματικές κυβερνήσεις, γι’ αυτό και ψήφισε όπως ψήφισε πριν από ένα χρόνο. Επομένως, μια νέα προσφυγή στις κάλπες πολιτικά τουλάχιστον πώς θα μπορούσε να δώσει διέξοδο; Με συνεργασίες που όπως βλέπουμε καρκινοβατούν; Με άλλες συνεργασίες κεντροαριστερού προσανατολισμού (δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ) ή με άλλες «εκπλήξεις» που κανείς δε μπορεί να φανταστεί; Ακόμη και το σενάριο του μεγάλου συνασπισμού «παίζουν» κάποιοι, αλλά είναι απορίας άξιο πώς θα μπορούσαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να καθίσουν έστω στο ίδιο τραπέζι».
(ΥΓ): Θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα πουν κι ένα… τραγούδι! Κι αν δεν καθίσουν από μόνοι τους, θα τους καθίσουν με το ζόρι οι ξένοι προστάτες τους, γιατί αυτό επιτάσσουν τα συμφέροντά τους!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: