Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ΝΔ έδωσε τα κλειδιά της χώρας στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ: Μαζική στροφή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή

Η ΝΔ έδωσε τα κλειδιά της χώρας στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ: Μαζική στροφή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή
Το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ που κατέκλεψε για 3 δεκαετίες τη χώρα, ξαναγυρίζει στην εξουσία. Αυτό αποφάσισε το κύκλωμα Σαμαρά, που προτίμησε να δώσει υπερεξουσίες στον Βενιζέλο, υπακούοντας πιστά στις προσταγές των διεθνών τοκογλύφων. Οι νεοδημοκράτες έφτασαν σε αυτό το έσχατο σημείο πολιτικού καιροσκοπισμού, γιατί ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν τις εκλογές. Αν γίνονταν εκλογές σήμερα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα έπιαναν πάτο, Σύριζα και ΝΔ θα έπεφταν κατακόρυφα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή θα γινόταν πανίσχυρος.

Για να αποφύγουν αυτό το ελπιδοφόρο για τη χώρα και δραματικό για τους προδότες σενάριο, έδωσαν γη και ύδωρ στον Βενιζέλο και το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τεράστιους τριγμούς στη βάση της ΝΔ. Χιλιάδες Έλληνες πατριώτες έχουν ήδη εγκαταλείψει το μαντρί και προσχωρούν ανοικτά στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η έγκυρη ιστοσελίδα defencenet.gr δημοσιεύει μία ενδιαφέρουσα ανάλυση την οποία και παραθέτουμε:

Σε κυβέρνηση «όμηρο» των εξελίξεων που αναμένονται το προσεχές διάστημα και θα είναι καταιγιστικές λόγω των απολύσεων, των «λουκέτων» δημόσιων οργανισμών και των νέων μέτρων που έρχονται λόγω της κατάρρευσης των δημοσίων εσόδων και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων καθίσταται η συγκυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Μία κυβέρνηση, που δημοσκοπικά έχει απήχηση στο 32-33% των πολιτών και βασίζει την επιβίωση της στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, το οποίο επί δεκαετίες λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα και έχει καταστρέψει την Ελλάδα.

Φέρει στο μεγαλύτερο βαθμό την ευθύνη για τα δεινά του τόπου και είναι το κόμμα που με πρωθυπουργό το ΓΑΠ έφερε στη χώρα μας το ΔΝΤ, εκχωρώντας στην τρόικα την εθνική κυριαρχία. Ο Σαμαράς αποφάσισε να συγκυβερνήσει χέρι-χέρι με τον Βενιζέλο που ως υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου κατήγγειλε και είχε ζητήσει την παραίτηση του. Τώρα ο πρωθυπουργός καθίσταται έρμαιος της υστεροβουλίας του ΠΑΣΟΚ, που προκειμένου να κρατηθεί στην κυβέρνηση είναι αποφασισμένος να δώσει ότι του ζητηθεί.

Που να περίμεναν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. όταν πήγαιναν στην κάλπη πριν ένα χρόνο πώς θα ψήφιζαν Σαμαρά και θα τους έβγαινε αγκαλιά με το Βενιζέλο. Αυτόν που πέραν των άλλων τους επέβαλε και το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο μονιμοποιείται. Η νέα κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία 153 βουλευτών. Η Ν.Δ. διαθέτει 125 και το ΠΑΣΟΚ 28. Εκτιμάται πώς σίγουρα θα έχει τη στήριξη των δύο ανεξάρτητων βουλευτών που προέρχονται από τη Ν.Δ., των Μαρκόπουλου και Σολδάτου (μετά τις χθεσινές εξελίξεις ο κ. Σαμαράς αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» για να κινηθούν οι διαδικασίες να επιτρέψουν στο… μαντρί της Συγγρού).

Ευνοημένος θα βγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος μετά το ταγκό των Σαμαρά-Βενιζέλου στην εξουσία. Αναμένεται μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων προς τα δεξιά. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι δίχως αύριο. Αυτά που λέει δε ο κ. Σαμαράς περί εξάντλησης 4ετίας ούτε ο ίδιος τα πιστεύει!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: