Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο φίλος των μασόνων Δένδιας προσκύνησε και το σιωνιστικό λόμπι - Φωτορεπορτάζ

Ο φίλος των μασόνων Δένδιας προσκύνησε και το σιωνιστικό λόμπι - Φωτορεπορτάζ
Η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει στον ΣΚΑΪ τον πόλεμο του συστήματος Δένδια κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Δένδιας είχε απαντήσει στις αποκαλύψεις και δεν αρνήθηκε ότι είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ και άνθρωπος των Εβραίων, ενώ για τις σχέσεις του με την μασονία αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει ‘’αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είναι τέκτονας”.

Τότε όλο το σύστημα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ είχε πέσει πάνω στην Χρυσή Αυγή.. Τώρα τι έχουν να μας πουν;

Ο Δένδιας το οποίο τον μόνο που τον απασχολεί νυχθημερόν είναι η εξάλειψη ή έστω ο περιορισμός της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς, στην εβραϊκή συναγωγή. Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.


Στις δηλώσεις του ο υπουργός Προ-πο πρόσθεσε ότι το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό.


Ο άνθρωπος στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της προστασίας των Ελλήνων πολιτών και της διαφύλαξης του νόμου και της τάξης φαίνεται ξεκάθαρα πως εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: