Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Οι φίλοι μας οι τούρκοι... “Σκυλιά” οι Έλληνες και οι Αρμένιοι για μογγόλο αθλητή!

Οι φίλοι μας οι τούρκοι... “Σκυλιά” οι Έλληνες και οι Αρμένιοι για μογγόλο αθλητή!
Το απύθμενο μίσος το οποίο τρέφουν ενάντια στην Ελλάδα και στους Έλληνες, αντίθετα με τις αηδίες με τις οποίες το Καθεστώς επιδιώκει να αποκοιμίσει τον Ελληνικό Λαό, έδειξε Τούρκος αθλητής των Μεσογειακών Αγώνων, οι οποίοι διεξάγονται στην Μερσίνα της Τουρκίας. Ο Τούρκος αθλητής της πάλης, Ριζά Καγιάλπ, δημοσιοποίησε μήνυμα στο Twitter, χαρακτηρίζοντας Έλληνες αλλά και Αρμένιους «ακτιβιστικά σκυλιά».
Το μήνυμα του Τούρκου αθλητή, αφορούσε τις διαδηλώσεις της πλατείας Ταξίμ, οι οποίες μαστίζουν την Τουρκία και στρέφονται ενάντια στην κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Μέσω Twitter, ο Ριζά Καγιάλπ, σημαιοφόρος της τουρκικής αποστολής των αθλητών, έδωσε τη δική του ερμηνεία των γεγονότων, απηχώντας βεβαίως την εκτίμηση για την ταυτότητα των πρωταιτίων των διαδηλώσεων, όπως αυτές εκφράστηκαν από τα πλέον επίσημα χείλη της τουρκικής κυβέρνησης:«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά. Ντροπή σας που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά»!
Η ελληνική αποστολή προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, καταδικάζοντας την πράξη του Τούρκου παλαιστή και ζητώντας την αποβολή του, δίχως όμως αντίκρισμα. Αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης, παρεμβαίνοντας στο ζήτημα, θεωρούν πως δεν υφίσταται θέμα αποβολής του αθλητή, καθώς ο ίδιος έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στους αγώνες και έχει αποχωρήσει από το χώρο στον οποίο φιλοξενούνται οι αθλητές. Η δε οργανωτική επιτροπή των αγώνων, καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να υποβαθμιστεί το θέμα, δίχως περαιτέρω συνέπειες.
Καθίσταται σαφές, ότι η ενέργεια του Τούρκου αθλητή, εντάσσεται στις προπαγανδιστικές πρακτικές της κυβέρνησης Ερντογάν, η οποία επιχειρεί να αποδώσει στον ξένο παράγοντα - κυρίως τους Έλληνες και δευτερευόντως τους Αρμένιους- το ξέσπασμα των διαδηλώσεων της πλατείας Ταξίμ. Ο ίδιος άλλωστε ο Τούρκος πρωθυπουργός, είχε υπαινιχθεί την εμπλοκή ξένων δυνάμεων στις ταραχές οι οποίες συγκλονίζουν την ανομοιογενή τουρκική κοινωνία.
Την ώρα λοιπόν, κατά την οποία οι Τούρκοι εντέχνως επιχειρούν να ξαναχτίσουν την κοινωνική τους συνοχή η οποία έχει βαθύτατα πληγεί και πλήγεται μέχρι σήμερα, αναζητώντας στους Έλληνες τους αποδιοπομπαίους τράγους της διοχέτευσης του ασιατικού τους μίσους, τα κόμματα του ελληνικού πολιτικού φάσματος, τόσο της αντεθνικής Αριστεράς όσο και της πατριδοκάπηλης Δεξιάς, εμμένουν στην απάτη της ελληνοτουρκικής φιλίας και συνεργασίας, διαποτίζοντας τον Ελληνικό Λαό με κίβδηλα κηρύγματα αδελφοσύνης και ειρήνης. Βεβαίως, η μεταπολιτευτική ελίτ, πολιτική και οικονομική, έχει κάθε λόγο να στηρίζει ένα οικοδόμημα σαθρό, όπως είναι αυτό της ελληνοτουρκικής φιλίας, το οποίο εκτός των άλλων, προωθείται και ενθαρρύνεται εντόνως από τον αμερικανικό παράγοντα. Εντούτοις, ο Ελληνικός Λαός, το μόνο το οποίο δύναται να επιτύχει αποδεχόμενος την τουρκική και την εγχώρια αντεθνική καθεστωτική προπαγάνδα, είναι να προσφέρει μελλοντικά στους μογγόλους υπανθρώπους τη χαρά μιας ακόμη γενοκτονίας, μετά από εκείνες των Ελλήνων του Πόντου και εκείνων των Ελλήνων της Ιωνικής, αρχέγονα ελληνικής Πατρίδος.
Κλείστε τ’ αυτιά σας στα ψευδεπίγραφα κηρύγματα μιας «φιλίας», της οποίας οι νοσηροί εμπνευστές θέλουν τον Τούρκο αφέντη και τον Έλληνα ραγιά!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: