Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!


Στα Ιωάννινα στο τηλεοπτικό κανάλι ΗΡΤ, στην εκπομπή ''Ανοχτή Γραμμή'' μια καταγγελία για Πακιστανούς που τρώνε αδέσποτα σκυλιά προκάλεσε μεγάλο σοκ!
Σύμφωνα με το eglimatikotita.gr τηλεθεάτρια σε τηλεφωνική επικοινωνία κατήγγειλε την κατάντια που εχει περιέλθει η τουριστική περιοχή του Περάματος Ιωαννίνων όπου εκεί υπάρχει το πασίγνωστο Αρχαιολογικό Σπήλαιο Περάματος.

Η τηλεθεάτρια κατήγγειλε οτι στην περιοχή εξαφανίζονται δεκάδες αδέσποτα σκυλιά όπου τα τρώνε λαθρομετανάστες Πακιστανοί. Η παρουσιάστρια γνωστή για τις φιλοζωικές τις ευαισθησίες το παραδέχτηκε '''Ναι το γνωρίσω''..

Πιστεύουμε, άμα τελειώσουν τα αδέσποτα σκυλιά και οι λαθρομετανάστες πακιστανοί εξακολουθούν να πεινάνε, μην φάνε και 'αδέσποτους' ανθρώπους (!)..
Λίγη ώρα αργότερα σε τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Ιωαννίνων, εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος ανέφερε οτι στα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής έχει παρουσιαστεί κρούσμα λεϊσμανίασης.

Τέλος εδω να αναφέρουμε οτι στο Πέραμα Ιωαννίνων επικρατεί το αδιαχώρητο απο καταυλισμό γύφτων όπου καθημερινά απασχολούν,με δεκάδες κλήσεις, το αστυνομικό δελτίο... Με λίγα λόγια η Αρχαιολογική και τουριστική περιοχή του Περάματος έχει μετατραπεί, παράνομα, σε πακιστανογυφτυστάν..
Κάπως έτσι υποβαθμίζεται μια περιοχή και έτσι εστίες ξενόφερτης παρανομίας ανθίζουν.. από εμπόριο σκληρών ναρκωτικών έως και δεκάδες καταπατήσεις χωραφιών, κτλ...

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: