Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ KANOYN OI ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ FINTEXPORT!!!


Μια επιστολή γεμάτη καταγγελίες για τον “αγώνα” των υποκριτών κομμουνιστών που “νοιάζονται για τον εργάτη”, διαβάσαμε στο blog: fintexport.blogspot.gr.Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε απολύτως τίποτα! Την υποκρισία τους την έχουμε καταγγείλει άπειρες φορές.


Το ΚΚΕ και γενικότερα η αριστερά στην χώρα μας έχει ιδιαιτέρως καλές σχέσεις με την δεξιά τσέπη! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ FINTEXPORT ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ:“Τόσο καιρό διαβάζουμε σε διάφορα site στο Internet όλα αυτά τα ψέματα και τις ανακρίβειες που γράφουν για την ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ. Θέλαμε από την αρχή να ακουστεί και η δικιά μας φωνή παρά έξω, αλλά δεν ξέραμε με ποιο τρόπο! Θέλουμε κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε τα άτομα που μας βοήθησαν να φτιάξουμε το δικό μας μπλοκ για να ακουστεί η αλήθεια! Με το τωρινό σωματείο της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και το ΠΑΜΕ που θέλει να φαίνεται ότι βοηθάει τους ανέργους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ έχουμε τσακωθεί πολλές φορές σε διάφορες συνελεύσεις που γίνονταν στο εργοστάσιο κατά καιρούς. Έχουμε πλέον σταματήσει να πηγαίνουμε στις συνελεύσεις γιατί μας κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μας!

Αυτά που θα διαβάσετε είναι όλα αλήθεια και όποιος θέλει να μας διαψεύσει να το κάνει σε τετ α τετ συναντήσεις μαζί μας, γιατί εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το Internet. Το συγκεκριμένο σωματείο και το ΠΑΜΕ κατηγορεί το προηγούμενο σωματείο ότι ήταν εργοδοτικό! Επειδή το προηγούμενο σωματείο έκανε τα πάντα για να μην φτάσει το εργοστάσιο στην κατάσταση που το έφτασαν σήμερα. Μόλις βγήκε το νέο σωματείο μπήκε και το ΠΑΜΕ μέσα ξεσηκώνοντας τον κόσμο! Από τις 16 Νοεμβρίου 2012 που έγινε η κατάληψη διαβάζουμε στο Internet ότι το Δ.Σ. της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και το ΠΑΜΕ στηρίζουν όλους τους εργαζόμενους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ. Από τον Νοέμβριο διάφορα συνδικάτα, διάφοροι σύλλογοι, διάφορα σωματεία, ο Δήμος Διονύσου, διάφορα σούπερ μάρκετ, οικονομικές ενισχύσεις από πολλούς φορείς, πολλές προσφορές από τη λαχαναγορά του Ρέντη, πολλές προσφορές από λαϊκές αγορές κ.λ.π. Π.χ. στις 10-01-13 το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο παρέδωσε για μια ακόμα φορά τρόφιμα στους εργαζομένους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ για να καλύψουν οι εργάτες και οι οικογένειές τους τις άμεσες ανάγκες τους!

Στις 23-02-13 το ΠΑΜΕ παρέδωσε οικονομική ενίσχυση στους εργάτες της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ! Στις 26-04-13 πάλι δόθηκαν χρήματα για τους εργαζόμενους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ! Στην 1η Μαΐου το ΠΑΜΕ και συγκεκριμένα ο κύριος Βασίλης Σταμούλης πρόεδρος της ομοσπονδίας κλωστοϋφαντουργίας ιματισμού Ελλάδος κατέβασε στο site του ότι το ΠΑΜΕ έδωσε αρνιά στους εργαζόμενους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και μάλιστα είχε και το θράσος να γράψει ότι έκανε σε 100 εργαζόμενους και στις οικογένειες τους ανήμερα του Πάσχα ένα τραπέζι της προκοπής!! Αυτό που δηλώνω υπεύθυνα είναι ότι ούτε εγώ αλλά και ούτε άλλοι 60 – 70 συνάδελφοι που δεν μας έχουν προσφέρει ούτε 1 ευρώ από χρήματα και ούτε υλικά πράγματα απολύτως τίποτα! Για να μας έδιναν τρόφιμα μας εκβίαζαν! Ακόμα και ο πρόεδρος ο κύριος Σταμούλης μας το είπε σε μια συνέλευση που είχαμε στο εργοστάσιο, ότι βοηθάνε αυτούς που πάνε και κάθονται εκεί. Ποιος; Ο κύριος Σταμούλης του Κ.Κ.Ε. το είπε αυτό που υποτίθεται ότι χτυπιέται και λέει στις κάμερες ότι πάντα βρίσκεται στο πλευρό των άνεργων εργατών! Να λένε την αλήθεια ότι βοηθάνε μόνο τα 20 – 30 άτομα που κάθονται στην κατάληψη και όχι να παίρνουν βοήθεια για 100 άτομα και να μοιράζονται τα 20 – 30. Ακόμα θέλουμε να μαθευτεί ότι όταν ένας συνάδελφός μας είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το παιδάκι του (ανήλικο) είχε πάει μέλος του Δ.Σ. στο νοσοκομείο παίδων όπου και νοσηλευόταν το παιδί και είπε στην σύζυγό του, ό,τι και να χρειαστεί να την παίρνανε τηλ.

Σημειωτέον ότι η γυναίκα του δεν δούλευε, όταν λοιπόν κάποια στιγμή ο συνάδελφός μας κάτι χρειάστηκε και την πήρε τηλ. όχι μόνο δεν τον βοήθησε το Δ.Σ. αλλά ούτε και ένα τηλ. δεν τον ξαναπήραν έστω να δούνε τι κάνει το παιδί! Αλλά ούτε και σε μας τους συναδέλφους του δεν είπανε απολύτως τίποτα, άμα το ξέραμε θα βάζαμε ότι μπορούσε ο καθένας μας από αυτά τα 360 ευρώ που παίρνουμε από τον Ο.Α.Ε.Δ. να βοηθήσουμε τον συνάδελφό μας σε μια τέτοια περίσταση. Αυτό είναι το σημερινό μας σωματείο και το ΠΑΜΕ. Τόσα λεφτά μαζέψαμε υποτίθεται για τους εργαζόμενους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και δεν έδωσαν στον συνάδελφό μας ούτε 1 ευρώ που είχε όντως μεγάλη ανάγκη. Το μόνο που ξέρουνε ο κύριος Μαυρουκλής πρόεδρος του Δ.Σ. και ο κύριος Γεωργακόπουλος γραμματέας του Δ.Σ. της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ είναι να βγαίνουν στο Internet και να ευχαριστούνε το ΠΑΜΕ και το Κ.Κ.Ε. γιατί όπως λένε ότι είναι το μόνο κόμμα που τους στάθηκε και ότι κανένα άλλο κόμμα δεν τους στάθηκε και σε αυτό ψέματα λένε, γιατί εγώ προσωπικά ήμουνα εκεί όταν ήρθε μέσα στο εργοστάσιο άτομο από άλλο κόμμα και είπε ό,τι και να χρειαζόμασταν, φάρμακα, χρήματα, τρόφιμα και συμπαράσταση θα μας την πρόσφεραν.

Και ήταν πάλι το ίδιο άτομο του Δ.Σ. που θα βοηθούσε και τον συνάδελφό μας εκεί και του μίλαγε με αδιαφορία εκτός αυτού μάθαμε ότι το συγκεκριμένο κόμμα πρόσφερε οικονομική βοήθεια το οποίο σε εμάς τους εργαζόμενους δεν είπανε απολύτως τίποτα. Λυπούμαστε πολύ για το ΠΑΜΕ που γράφει αναληθή πράγματα για να φαίνεται ότι τάχα βοηθάει τον κόσμο και τους ανέργους γιατί έτσι δείχνει στη τηλεόραση με αυτά που λέει αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Για να σε βοηθήσει το ΠΑΜΕ πρέπει να είσαι σκυλάκι του και να κάνεις ότι σου λένε, πιο πολύ όμως λυπούμαστε για το σωματείο μας γιατί ήμασταν όλοι πάνω από 10 – 15 – 20 χρόνια συνάδελφοι και στις δύσκολες στιγμές κοιτάξανε μόνο την πάρτη τους και αυτά τα 20 – 30 άτομα που τους ακολουθήσανε και κάνανε ότι τους έλεγαν! Και επειδή ξέρουμε ότι θα μας διαψεύσουν, γιατί έχουν πολύ θράσος να μην το κάνουν, μέσα από την ιστοσελίδα μας τους προκαλούμε, να μας καλέσουν άμα έχουν φιλότιμο και το Δ.Σ. και το ΠΑΜΕ ή όποιος άλλος θέλει σε τετ α τετ συνάντηση, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Εμείς τα 60 – 70 άτομα αυτό που ζητάμε από όποιο κόμμα θέλει να μας βοηθήσει είναι αν μπορεί να θέσει το θέμα στη Βουλή για το συγκεκριμένο εργοστάσιο αν μπορεί να ξανανοίξει με οποιαδήποτε χρηματοδότηση γίνεται για να μην μείνουμε άνεργοι 110 οικογένειες και οι περισσότεροι είμαστε άνω των 45 ετών που είναι αδύνατον να βρούμε κάπου αλλού δουλειά.

Και εκτός αυτού η εταιρεία ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ ήταν η μοναδική στην Ελλάδα που ήτανε εξαγωγική εταιρεία και υπάρχει διαβεβαίωση ότι είχαν πάρα πολλές παραγγελίες. Ένα δάνειο ζητούσε η επιχείρηση για να αγοράσει πρώτες ύλες και να πληρωθεί και η ΔΕΗ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Χρυσή Αυγή των Άνω Λιοσίων γιατί από την πρώτη κιόλας φορά που πήγαμε για να πούμε το πρόβλημά μας, όντως μας αγκάλιασε και μας είπε σε ότι χρειαστούμε θα είναι δίπλα μας όπως και είναι! Και το κυριότερο; Χωρίς εκβιασμούς και ανταλλάγματα!! Στις αρχές Ιουνίου μας μοίρασε οπωρολαχανικά (όχι στα 100 άτομα όπως έγραφε ψέματα το ΠΑΜΕ για να φαίνεται ότι βοηθάει) αλλά σε 28 άτομα που το Δ.Σ. της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και το ΠΑΜΕ δεν ενδιαφέρθηκαν αν έχουν να φάνε ή όχι, αυτό τα λέει όλα. Ακόμα στις 14-06-13 μας πήρε άτομο τηλ. από τη Χρυσή Αυγή χωρίς καν να το περιμένουμε και μας είπε ότι στις 23-06-13 να πάμε όλοι όσοι θέλουμε να μας ξαναδώσουν τρόφιμα. Αυτή τη φορά πήγαμε 34 άτομα και δώσανε σε όλους τρόφιμα. Και το κυριότερο; Χωρίς εκβιασμούς κύριοι του Δ.Σ. της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και ΠΑΜΕ που εκβιάζατε τον κόσμο να έρχονται εκεί να κάθονται για να τους δίνατε τι; Αυτά που δικαιούντο, γιατί άλλοι τα πρόσφεραν και τα παίρνατε όλα εσείς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! mail επικοινωνίας: fintexport@gmail.com”

http://fintexport.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: