Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ 98ΧΡΟΝΟ ΣΛΟΒΑΚΟ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

44074701_Jew_death_stalkers
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι σιωνιστές δεν ξεχνούν ποτέ τους εχθρούς τους (πραγματικούς ή φανταστικούς), τους οποίους δεν διστάζουν να τους κυνηγούν ακόμα κι όταν είναι ετοιμοθάνατοι. Έτσι, κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια του Β’ Π. Π. απήγγειλαν οι ουγγρικές αρχές σε βάρος του 98χρονου(!!!) Λάζλο Τσατάρι, στον οποίο προσάπτεται ότι οδήγησε στον θάνατο 15.700 εβραίους, κυρίως της κεντρικής Ευρώπης.
Ο Σλοβάκος Τσατάρι, η υπόθεση του οποίου θα εκδικαστεί εντός του προσεχούς τριμήνου, χαρακτηρίστηκε από τους μανιακούς σιωνιστές του κέντρου «Σιμόν Βίζενταλ» ως «ο πιο καταζητούμενος ύποπτος για τέλεση εγκλημάτων πολέμου» και βάσει αυτής της κατηγορίας συνελήφθη από τις ουγγρικές αρχές. «Κατηγορείται για την εκτέλεση και τον βασανισμό ανθρώπων, επομένως για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, σε κάποιες περιπτώσεις ως δράστης και σε κάποιες άλλες ως συνεργός», δήλωσε με… υπερηφάνεια κάποια εκπρόσωπος του επικεφαλής της εισαγγελίας της Βουδαπέστης.
Ο 98χρονος, υπήρξε επικεφαλής της σλοβακικής αστυνομίας στην πόλη Κόσιτσε, κατά την διάρκεια του πολέμου.
(ΥΓ): Φυσικά, ουδείς ενοχλεί τους τελευταίους επιζώντες των σταλινικών εγκλημάτων πολέμου και ειρηνικής περιόδου. Βλέπετε, οι περισσότεροι εξ’ αυτών ανήκουν στην «εκλεκτή φυλή»…
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: