Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

kola
Απρόβλεπτες εξελίξεις λαμβάνει το θρίλερ με τις αναζητήσεις των Αλβανών παραστρατιωτικών «Ουτσεκάδων» στην ορεινή Ναυπακτία αφού μπροστά στην πιθανότητα να μην συλληφθούν οι φονιάδες και να ξεφύγουν από τα αστυνομικά αποσπάσματα, κάποιοι από τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, έχουν φθάσει στο σημείο να ζητούν την επέμβαση του στρατού ώστε ή να τους συλλάβουν ή εάν αντισταθούν να τους σκοτώσουν.
Επιπλέον πληθαίνουν οι αντιδράσεις στους κόλπους του αστυνομικού σώματος ένστολων που αμφισβητούν ευθέως τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση της επιχείρησης κάνοντας λόγο για παρωχημένο πλάνο ερευνών απέναντι σε ομάδα τεσσάρων ή πέντε ένοπλων «ανταρτών του βουνού» οι οποίοι έχουν υποστήριξη από γκουβέρνο Αλβανών «κομάντος» που έκαναν κουμπότρυπες τον προηγούμενο Μάρτιο τις Φυλακές Τρικάλων και απελευθέρωσαν 11 συμπατριώτες τους.
Αλβανοί δολοφόνοι
Μόλις προχθές η κοινή γνώμη και η χαροκαμένη οικογένεια του 63χρονου βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου, πληροφορήθηκε ότι 8 Αλβανοί (μεταξύ των οποίων οι δύο στη φυλακή) είχαν σχηματίσει ένοπλη ομάδα και με Καλάσνικοφ, λήστευαν, λεηλατούσαν, έκλεβαν και έδερναν όσους δεν τους έδιναν χρήμα, στέγη και προστασία στο ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία. Ο άτυχος βενζινάς που είχε πρατήριο στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης όταν προσπάθησε τη νύχτα της 31ης Μαΐου να βάλει τα χέρια στην τσέπη για να δώσει τις εισπράξεις της μέρας στους κουκουλοφόρους «Ουτσεκάδες», δέχθηκε ριπή από το Καλάσνικοφ και πέθανε ακαριαία.
Οι υπάνθρωποι δεν έχουν επίγνωση για την αξία της ανθρώπινης ζωής. Γι αυτούς πιθανόν να στοιχίζει λιγότερο από την τιμή μιας σφαίρας 7.62 ή 7.65 στο λαθρεμπόριο όπλων.
Μόλις χθες στην Στυλίδα Φθιώτιδος μια γιαγιά υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να δώσει 3 ευρώ στον Αλβανό λήσταρχο για να μην την σκοτώσει. Τόσα είχε πάνω της.
Τόσα μπορεί να είχε και η αδικοχαμένη Κατερίνα Ζώγαλη, η τραγική ξενοδοχοϋπάλληλος από την Κόρινθο, η οποία την νύχτα της 29ης Μαρτίου ξεψυχούσε από αιμορραγία κάτω από τη γέφυρα των Ίσθμιων από τη σφαίρα του 36χρονου μακελάρη, Μάριο Κόλα.
Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό τους, έμπειροι αστυνομικοί ανησυχούν ότι η κακοπληρωμένη, εξουθενωμένη και ξεσπιτωμένη αστυνομία με τα αναιμικά οδοιπορικά και όχι την καλύτερη εκπαίδευση, κινδυνεύει να υποστεί νέα τραγωδία όμοια με αυτή την νύχτα της 17ης Ιουνίου όταν ο 37χρονος υπαρχιφύλακας, Γιώργος Ανδριτσόπουλος, χωρίς κατεύθυνση από αξιωματικό, πήγε να τραβήξει πιστόλι και κατέληξε στο νεκροτομείο αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά ορφανά, μια γυναίκα έγκυο στον όγδοο μήνα της και πενιχρά εισοδήματα για να τα βγάλει πέρα η οικογένεια που έμεινε πίσω απροστάτευτη. Τώρα οι συνάδερφοι του αναγκάζονται να δημοσιοποιήσουν δύο αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών για ερανική προσφορά στην τετραμελή ορφανή φαμίλια.
Η εμπλοκή του στρατού και τα μυστικά του Μαλανδρίνου
Η επιθυμητή εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού για συγκεκριμένους επιτελικούς αστυνομικούς πιθανολογήθηκε όταν έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης «η αναγκαστική προσγείωση» στην Αγία Ευθυμία Φωκίδος ενός μη επανδρωμένου UAV των ελληνικών των ΕΔ. Πρόκειται για ένα Sperwer του Ε.Σ, «κατασκοπευτικό». Γνώστες των εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατού γέλασαν όταν άκουσαν την «είδηση» αφού είναι γνωστό ότι ανάλογου τύπου αεροπλάνο όταν χρειαστεί να διακόψει την πορεία του προσγειώνεται με τέτοιο τρόπο και με αλεξίπτωτο περιμαζεύεται από όχημα του Στρατού. Άρα δεν έπεσε απλώς περισυνελέγη για άλλη αποστολή. Στη συνέχεια το «κατασκοπευτικό» συνδυάστηκε με συνδρομή στην αναζήτηση των Αλβανών.
Άλλες πληροφορίες όμως συνδυάζουν την κατασκόπευση από το UAV με ιπτάμενες «περιπολίες» γύρω από τις Φυλακές Μαλανδρίνου στις οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται κινητικότητα. Στις Φυλακές ως γνωστόν «συγκατοικούν» μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και του εγχώριου αντάρτικου πόλης. Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις έχουν εδώ και καιρό στείλει «κόκκινο» μήνυμα για ενδεχόμενη επίθεση από Αλβανούς παραστρατιωτικούς «ουτσεκάδες», σενάριο που δεν διέψευσε ποτέ η αστυνομία.
Το κλεμμένο και καμένο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού της Ν.Δ, Απόστολου Ανδρεουλάκου στην Αράχωβα(αδερφού του νυν γ.γ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης) στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά αλλά και ύλη ΤΝΤ, χτύπησαν κι άλλα καμπανάκια. Πηγές των διωκτικών αρχών επιμένουν ότι τα πλοκάμια των παραστρατιωτικών ταγμάτων δεν κάθονται ήσυχα. Μάλιστα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας καταδρομικής επίθεσης στο Μαλανδρίνο ως αντιπερισπασμός στους 5 ομοεθνείς τους που αναζητούνται στις ρεματιές. Εαν αποκλειστεί αυτό το σενάριο, τότε ο Στρατός για πρώτη φορά εμφανώς έχει εμπλακεί και σε απόρρητες έρευνες για την τρομοκρατία και την συνεργασία ποινικών με «αντάρτες πόλης» σε μια επικίνδυνη συγχορδία πολεμικών επιχειρήσεων που θα πρέπει να προβληματίσει την επίσημη πολιτεία και την ελληνική κυβέρνηση.
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: