Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Παπούλιας καλωσορίζει λαθρομετανάστες την ώρα που η ελληνική νεολαία ξενιτεύεται!!



Με έναν προκλητικό τρόπο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της πατρίδα μας η Πολιτεία έδειξε για ακόμη μια φορά την εμμονή της για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες». Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας δέχθηκε ομάδα παιδιών (;) από τη Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σουδάν και άλλες χώρες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Υποδοχής της Μ.Κ.Ο. "Αποστολή".


Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας υπήρξαμε ξένοι σε άλλες χώρες. Και εσείς παιδιά, είστε από άλλες πατρίδες, από άλλες χώρες, αλλά εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας» είπε στα παιδιά ο κ. Παπούλιας. Το πώς ο Παπούλιας θα κάνει τα «παιδιά» να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους είναι ένα μεγάλο θέμα, όπως ο νεαρός αντάρτης από το Σουδάν. Μην ξεχνάτε ότι ήταν και αυτός αντάρτης σύμφωνα την επική δήλωσή του: «15 χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα το ναζισμό και τους γερμανούς» την οποία έκανε τον Οκτώβριο του 2011 στην Θεσσαλονίκη την στιγμή που εκατοντάδες διαδηλωτές τον αποδοκίμαζαν έντονα!Πάντως το wikipedia γράφει ότι ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929 και το 1941ήταν 12 ετών... Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 12 του χρόνια, είναι άλλο θέμα.

Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες ξαναπαίρνουν τους δρόμους της ξενιτειάς αναζητώντας επαγγελματική διέξοδο η πολιτεία κάνει φιέστες και καλωσορίζει όλο και περισσότερους αλλοδαπούς. Μπορεί το εφιαλτικό σκηνικό της ύφεσης, της ανεργίας, τα χιλιάδες λουκέτα σε μικρές, μεσαίες, μεγάλες επιχειρήσεις και καταστήματα, τα νοικοκυριά χωρίς ένα ευρώ εισόδημα και τη γιγάντωση των φαινομένων φτώχειας και ανέχειας να σπρώχνει όλο και περισσότερους Έλληνες στο εξωτερικό σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης ή απλά της επιβίωσής τους… όμως όλα αυτά δεν έχουν καμία αξία και σημασία για τους κυβερνώντες μπροστά στην ανεκτίμητη συγκίνηση που νιώθουν όταν περιθάλπουν έναν λαθρομετανάστη.
Υ.Γ. Καλό θα είναι ο Παπούλιας να πάει με τα «παιδιά» και για κανένα μπάνιο...



xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: