Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δεν κρύβονται πλέον οι Συριζαίοι - Ζητούν επίσημα την αποφυλάκιση τρομοκράτη

Νέα ανακοίνωση υπέρ της αποφυλάκισης τρομοκράτη εξέδωσε ο Σύριζα
Συγκεκριμένα, απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" και άλλα συναφή αδικήματα. Ο κατηγορούμενος έκανε αίτηση αποφυλάκισης την οποία απέρριψε το συμβούλιο εφετών, επικυρώνοντας έτσι την απόφαση να παραταθεί η προφυλάκισή του για 36 μήνες. Ο Σύριζα λοιπόν με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «παράνομη και εξοντωτική την κράτηση» του τρομοκράτη και επισημαίνει ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος γιατί έχει συμπληρώσει το ανώτατο όριο κράτησης μέχρι να δικαστεί.

Την άμεση παύση της προφυλάκισης του Κώστα Σακκά ζήτησε σε ανακοίνωσή της, και η Νεολαία του ΣΥΝ. Μάλιστα μετά την απόρριψη του αιτήματος της αποφυλάκισής του από το συμβούλιο εφετών θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους συνηγόρους του με θέμα την παράνομη εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης σε Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης! Σημειώνουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί με τον πασίγνωστο τρομοκράτη Μαζιώτη που τον άφησαν με περιοριστικούς στο 18μηνο και φυσικά εξαφανίστηκε. Βέβαια κατόπιν εορτής το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 50 χρόνια φυλακή.
Ποιο είναι το ποιόν του Κώστα Σακκά, για τον οποίο κινητοποιείται ολόκληρος ο Σύριζα; Ο 29χρονος πλέον Σακκάς, όπως και τα περισσότερα golden boys της αριστεράς τρομοκρατίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Είχε εξετασθεί ως ύποπτος για συμμετοχή στους “Ληστές με τα μαύρα” μετά από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στου Γκύζη, χωρίς να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.

O Σακκάς συνελήφθη τον Απρίλιο του 2010 στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που έβγαινε από αποθήκη στην οποία φυλασσόταν οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς". Κατά την σύλληψή του μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ορειβατικό σάκο που είχαν μαζί τους, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια Glock, ένα υποπολυβόλο Scorpion, ένα υποπολυβόλο αγνώστων στοιχείων, μία χειροβομβίδα, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα usb. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί τη σχέση του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αρνείται ωστόσο πως είναι μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο Σύριζα από κόμμα των λαθρομεταναστών, γίνεται επισήμως και κόμμα των τρομοκρατών.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: