Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών
Έναν επικίνδυνο αλβανό κακοποιό συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε Ζάκυνθο
Στη Ζάκυνθο είχε βρει καταφύγιο ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος αλβανός κακοποιός που οι αρχές της πατρίδας του είχαν εκδώσει ερυθρά αγγελία αναζητήσεων μέσα της Ιντερπόλ, επειδή ήταν ο δράστης ληστείας με ανθρωποκτονία. Άνδρες της Ασφαλείας Ζακύνθου εντόπισαν τον 37χρονο αλβανό στο Βασιλικό και του έκαναν έλεγχο, κατά τη διάρκεια τους οποίου τους έδειξε διαβατήριο των αλβανικών αρχών που αποδείχθηκε πλαστό. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και όταν οδηγήθηκε στην Ασφάλεια διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου για κατοχή και χρήση παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην αλβανία.
Χαλκίδα: Ο αλβανός δεν πρόλαβε να πουλήσει την κοκαΐνη στα στέκια
O 24χρονος αλβανός συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα, για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκίδα και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής. Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2008 είχε συλληφθεί για διακίνηση ηρωίνης και είχε προφυλακισθεί στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Τώρα, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, καθαρού βάρους 45,1 γραμμαρίων. Επιπλέον ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Απαιτείται άμεσα απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την χώρα. Να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: