Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κλείνει το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ - Τους δέσμευσαν και το τελευταίο ευρώ!


Κλείνει το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ - Τους δέσμευσαν και το τελευταίο ευρώ!
Τελειωμό δεν έχει ο εξευτελισμός του ΠΑΣΟΚ. Το (από)κόμμα, το οποίο χρωστά σ’ όσους ομιλούν Ελληνικά και πακιστανικά, κάθε μέρα φανερώνει όλο και πιο πολύ την οικτρή οικονομική (και όχι μόνο) κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ “είμαστε ΠΑΣΟΚ και είμαστε ξοφλημένοι, αλλά δεν εξοφλούμε τα χρέη μας” έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα τελευταία 100.000 ευρώ που απέμειναν στο κόμμα (μέρος χρημάτων από την τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης του 2012, περίπου 3.000.000 ευρώ), και είχαν εκταμιευτεί μέσω Εθνικής Τράπεζας, δεσμεύτηκαν με χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου, για προσφυγή που κατέθεσε κατά του ΠΑΣΟΚ κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 240.000 ευρώ. Η άμεση συνέπεια αυτής της δικαστικής εξέλιξης είναι τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ να “στεγνώσουν” τελείως, με αποτέλεσμα καμία από τις ανειλημμένες υποχρεώσεις, όπως μισθοδοσία, λογαριασμοί, προμηθευτές, ενοίκια, να μην μπορεί να εκπληρωθεί. Την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης του κτιρίου επί της Ιπποκράτους όπου στεγάζεται το κόμμα, παρά την προθεσμία που αποδέχτηκε πρόσφατα για την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ εντός του Ιουλίου, ειδοποίησε ότι απαιτεί άμεσα τα ενοίκια των μηνών Μαΐου και Ιουνίου (70 χιλιάδες ευρώ), διαφορετικά θα κινήσει δικαστικές διαδικασίες!
Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα σενάρια περί αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ, με τον οικονομικό βραχνά να αποτελεί το βασικότερο επιχείρημα των εισηγητών αυτού του σεναρίου. Προτείνεται, λοιπόν, από το περιβάλλον του Βενιζέλου, να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και να πάψει να υφίσταται ως κομματικός φορέας, προκειμένου με την μέθοδο αυτή να απελευθερωθεί από τα πάσης φύσεως αβάσταχτα έξοδά του. Ταυτόχρονα, ο “Ντούτσε” του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το κόμμα πολιτικά δεν έχει πλέον κανένα μέλλον και προκειμένου να εξευτελιστεί πλήρως, μη πιάνοντας το όριο του 3% στις επόμενες εκλογές, είναι προτιμότερο να βάλει λουκέτο από τώρα και να προκύψει ένα νέο πολιτικό μόρφωμα με την ελπίδα πως θα “ψαρέψει” ψήφους από κάποιους αφελείς.
Αυτό ήταν και είναι το ΠΑΣΟΚ. Ένα σίχαμα της πολιτικής ζωής του τόπου, ένα κόμμα τελειωμένο και ξοφλημένο απ’ όλες τις απόψεις. Ιδεολογικά, Πολιτικά, Κοινωνικά και κυρίως Ηθικά. Ένα κόμμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις τις πιο αρνητικές ιδιότητες: κλέφτης, μιζαδόρος, ρουσφέτι, ρεμούλες, μίζες. Ένα κόμμα που ξεπούλησε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, συνέθλιψε τις εργασιακές σχέσεις και καλλιέργησε, στον πιο έντονο βαθμό, τον ατομοκεντρισμό και τον κοσμοπολιτισμό. Ένα κόμμα, όμως, το οποίο παρά τους απεγνωσμένους τακτικισμούς του έχει τόσα πολλά “χρωστούμενα” απέναντι στην Πατρίδα και τον Λαό που δεν πρόκειται να γλυτώσει από τις συνέπειες των πράξεων του, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναλάβει τα ηνία της εξουσίας. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά, ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ και οι εναπομείναντες συνοδοιπόροι του, και γι’ αυτό μας πολεμούν λυσσαλέα, αφού γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν για τα όσα έπραξαν σε βάρος του Έθνους και των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: