Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!



Έχουμε πει πολλές φορές σε τούτη την ιστοσελίδα, ότι δύο είναι τα σενάρια που «παίζουν» για μετά τις εκλογές, μετά τη θεατρική αποχώρηση Κουβέλη από τη συγκυβέρνηση:

(α) αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και μπουν στη βουλή τα κόμματα των Καμμένου και Κουβέλη, να γίνει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- κόμματος Καμμένου και κόμματος Κουβέλη. Κι αν δε βγαίνουν τα… κουκιά, να επιστρατευτούν και οι σταλινικοί του ΚΚΕ.
(β) όποιος από τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτος, αν δε μπουν στη βουλή οι Καμμένος και Κουβέλης, να γίνει ο «μεγάλος συνασπισμός» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπάρχει μέχρι τότε ΠΑΣΟΚ, θα μπει κι αυτό ως… τσόντα.
Και να που αρχίζουμε να επιβεβαιωνόμαστε! Πιο συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Καμμένου, Βασίλης Καπερνάρος –ο οποίος είναι έμπειρος και μορφωμένος άνθρωπος, άρα ξέρει πολύ καλά τι λέει- ερωτηθείς εάν θα συμμετείχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μια κυβέρνηση συνεργασίας από το “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου, δήλωσε τα εξής:
«Τι θα πει ΔΗΜΑΡ; Τι θα πει ιδεολογία, τι θα πει χρώματα, τι θα πει Αριστερά , Δεξιά, Κεντρoαριστερά, σέντερ μπακ, σέντερ φορ; Θα στρογγυλέψουν τις ιδεολογίες τους και αυτά που νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλλουν. Είναι θέμα εθνικής σωτηρίας. Εδώ είναι να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Ιδεολογίες και χρωματισμούς θα κοιτάξουμε; Εμείς θα συνεργαστούμε και με τον διάβολο προκειμένου να σώσουμε την πατρίδα μας».
Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι συνεργάζονται, άρα εφόσον συνεργάζονται και με την ΔΗΜΑΡ «δένει το γλυκό» του σεναρίου (α).
Επειδή, όμως, απ’ αυτή την ξεκάθαρη δήλωση δημιουργήθηκαν κακές εντυπώσεις στον κόσμο, παρενέβη –μέσω Twitterβεβαίως- ο πρόεδρος Πάνος, ο οποίος αφού θεώρησε ότι… παρερμηνεύτηκε η δήλωση του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, απέκλεισε συνύπαρξη με την… Ρεπούση:
«Επειδή βλέπω να παραποιούν συνέντευξη του Β.Καπερνάρου, ξεκαθαρίζω δημόσια ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με την Ρεπούση δεν συνυπάρχουμε ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΙ».
Για να μη μας δουλεύει, λοιπόν, ο πρόεδρος Πάνος, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:
1ον) Είναι συνήθης πρακτική των πολιτικάντηδων να κάνουν βαρύγδουπες εξαγγελίες, τις οποίες… ξεχνούν αργότερα. Μην πάτε μακριά, κι ο Αντωνάκης έλεγε κάποτε πως δε θα ξαναγυρίσει στη ΝΔ ούτε κι αν τον κάνουν αρχηγό, πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί ποτέ με το ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ.

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: