Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Όσο χρήματα και να πετάξει το κλεφτοΠασόκ, πάλι την πλάτη της Χρυσής Αυγής θα βλέπει!

Όσο χρήματα και να πετάξει το κλεφτοΠασόκ, πάλι την πλάτη της Χρυσής Αυγής θα βλέπει!
Υποτίθεται, βάσει των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων, ότι για την τρίτη θέση υπάρχει «μάχη» μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΠαΣοΚ. Βέβαια ουδεμία τέτοια «μάχη» υφίσταται, αφού όπως έδειξε η δημοσκόπηση του zougla.gr, αλλά και οι στοιχηματικές εταιρείες, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πολύ μπροστά από το κλεφτοΠαΣοΚ.
Ασχέτως, όμως, αυτού ας δούμε πώς κάνει τον προεκλογικό της Αγώνα η Χρυσή και πώς γίνεται ο αντίστοιχος προεκλογικός αγώνας των ΠαΣοΚων:
Στην περίπτωση των πασόκων έχουμε πρόσφατο δημοσίευμα πως έλαβαν έκτακτη προεκλογική ενίσχυση 994.589,09€, δηλαδή χοντρικά περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Παράλληλα, έχουν τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που τους παραγγέλνει η νουδούλα για να τους δείχνει υψηλά, μπας και πάρουν κανά ψηφαλάκι, ώστε να μπορέσουν να συγκυβερνήσουν. Την ίδια ώρα, οι εκπροσώποι του κλεφτοΠαΣοΚ αντί να δίνουν λόγο στην Δικαιοσύνη για τα κλεμμένα, βρίσκονται ως ισότιμοι συνομιλητές σε όλα τα πάνελ των καναλιών της κλεπτοκρατίας.
Από την άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ κρατικής χρηματοδότησης, ούτε τώρα, ούτε εδώ και έξι χρόνια. Τα κανάλια φροντίζουν για την συστηματική φίμωση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σύμφωνα με τους κανόνες της «δημοκρατίας» των κλεφτών και των απατεώνων δεν έχουν δικαίωμα λόγου, ούτε για να απαντήσουν όποτε τους βρίζουν.
Βέβαια, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, είτε υποψήφιοι, είτε μη υποψήφιοι, βρίσκονται αλλού, αφού βρίσκονται στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις της Ελλάδας και γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό από τον Ελληνικό Λαό.
Αυτό ας το κρατήσουν οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες προαγωγοί για την βραδιά των εκλογών, όταν θα είναι και πάλι τέταρτοι και καταϊδρωμένοι, αν βεβαίως δεν τους περάσουν τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚ€.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: