Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στις 21 Ιουλίου (τελικά) οι εκλογές ;;; H απλα πολιτικο παιχνιδι του Αντωνακη...;;;


Ξεκίνησε ο εκλογικός σχεδιασμός στο Μέγαρο Μαξίμου
Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει τους σχεδιασμούς του Αντώνη Σαμαρά.
Από τα όσα συζητούνται τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, στην περίπτωση που κατά την διάρκεια της αυριανής σύσκεψης δεν επιτευχθεί συμφωνία. Όπως, αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο θα ακολουθήσει όλα όσα προβλέπει το Σύνταγμα. Με βάση λοιπόν, τις ημερομηνίες ως πιθανότερη ημερομηνία για να στηθούν οι κάλπες θεωρείται η 21η Ιουλίου. Αρχικώς, είχε ακουστεί ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών η 14η Ιουλίου.
Όμως, όπως, αποδείχθηκε ο χρόνος δεν επαρκούσε για να την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με αποτέλεσμα οι κάλπες να στηθούν μια βδομάδα αργότερα. Ανεξάρτητα πάντως από τον χρόνο των εκλογών αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, προκειμένου να ετοιμαστεί ο μηχανισμός για να δώσει την κρίσιμη αναμέτρηση.
Η απόφαση σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών, ελήφθη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: