Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής σε λαϊκή αγορά για τους ρατσιστικούς ελέγχους του Υπ. Εμπορίου

Την Τετάρτη κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο και Ηλία Παναγιώταρο επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά του Κολωνού. Οι Συναγωνιστές έγιναν δέκτες σωρείας καταγγελιών για τα πρόστιμα που μοιράζει αφειδώς το υπουργείο εμπορίου σε Έλληνες πωλητές λαϊκών αγορών. Κατά την αποχώρησή τους μάλιστα έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σε έναν έλεγχο από προκλητικό υπάλληλο του υπουργείου ο οποίος έγραφε μπροστά στα μάτια των Συναγωνιστών μόνο τους Έλληνες αφήνοντας τους αλλοδαπούς να αλωνίζουν. Οι Έλληνες πωλητές, αφού δέχθηκαν τον έλεγχο τον είπαν να κάνει το ίδιο και στους πάγκους των αλλοδαπών. Φυσικά δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και όταν του ζητήθηκε ο λόγος για τις διακρίσεις που κάνει κατά την τέλεση της εργασίας του άρχισε την γνωστή αριστερίστικη μπουρδολογία μη κρύβοντας τα πολιτικά του πιστεύω, δήλωσε μέλος μιας κομμουνιστικής συνιστώσας (μλ-κκε-μλ) και την υπερηφάνειά του για το έργο που επιτελεί!
Με το τέλος του συχνού περιστατικού, βάσει των πωλητών, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με αρκετούς Έλληνες πωλητές πήγαν άμεσα στο υπουργείο Εμπορίου για να συνομιλήσουν με κάποιον αρμόδιο. Στο ισόγειο του υπουργείου μάλιστα υπήρξε και μια συνάντηση με τον συγκεκριμένο ελεγκτή, ο οποίος συνέχισε την προκλητική του στάση ειρωνευόμενος τους πωλητές για την επικείμενη διαμαρτυρία τους. Οι συναγωνιστές συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο του τμήματος ελέγχων και ανέφεραν λεπτομερώς τα γεγονότα που διεξήχθησαν στην λαϊκή του Κολωνού. Κατά την συζήτηση που είχαν ο αρμόδιος διευθυντής δέχθηκε ότι δεν είναι σωστό αυτό που έκανε ο υπάλληλος, να εφαρμόζει πολιτική τακτική εκμεταλλευόμενος την θέση εργασίας του, όμως δεν κάλεσε τον επίορκο υπάλληλο να απολογηθεί ούτε του έγιναν οι προβλεπόμενες συστάσεις.
Την ίδια μέρα αμέσως μετά την παρέμβαση στην λαϊκή αγορά και το υπουργείο εμπορίου η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα στην βουλή στην συζήτηση νομοσχεδίου για το υπουργείο οικονομικών όπου ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην ομιλία του απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μ.Βορίδη αναφέρθηκε για φαινόμενο των στοχευμένων ελέγχων μόνο σε Έλληνες από τους υπαλλήλους του υπουργείου εμπορίου.
Η κίνησης της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός βουλής προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντηση ήρθε από το Πασόκ(!). Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο «τομέας των ανθρώπινων δικαιωμάτων» αναφέρει ότι «η Χρυσή Αυγή δήθεν υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Ελλήνων» και μιλάει για εισβολή(!) στα γραφεία του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών για να διαμαρτυρηθούν για την δήθεν διακριτική μεταχείριση υπέρ των μεταναστών στις λαϊκές αγορές ισχυριζόμενοι ότι επιβάλλονται πρόστιμα μόνο σε Έλληνες και καταλήγει καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν την Χρυσή Αυγή! Δυστυχώς για αυτούς ο Ελληνικός λαός έχει πάψει να τους πιστεύει και τους έστειλε στο 3%! Βέβαια η ΝΔ με την νέα συγκυβέρνηση προσπαθεί να αναστήσει τα πολιτικά ζόμπι του Πασόκ μήπως και μπορέσουν από κοινού να αντιμετωπίσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που συμπαραστέκεται στον τίμιο αγώνα των Ελλήνων βιοπαλαιστών και ζητά να πάψει επιτέλους η κατάσταση ανομίας και η κάλυψη που παρέχεται στους λαθρομετανάστες.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: