Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΡΙΦΟΣ

ntora-mitsotakis
Ο ρόλος Βενιζέλου-Κουβέλη και... υπουργού της Ν.Δ.!
Μυστική συνάντηση είχαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, πριν λίγες ώρες υψηλότατο στέλεχος ενός εκ των δύο μικρότερων κομμάτων της συγκυβέρνησης με ιστορικό στέλεχος της κεντροδεξιάς, στο σπίτι της στα νότια προάστια!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αντικείμενο της μεταξύ τους συζήτησης ήταν φυσικά οι ραγδαίες εξελίξεις εντός της συγκυβέρνησης μετά την τραγική απόφαση του πρωθυπουργού και του επιτελείου του να κλείσουν την ΕΡΤ.
Αλλά η συζήτηση είχε συγκεκριμένο περιεχόμενο:
•Την διερεύνηση της δυνατότητας, αν τα πράγματα τις επόμενες ώρες (κυριολεκτικά...) καταστούν οριακά και η ρήξη μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου - Κουβέλη δεν αποφευχθεί, να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αλλά με άλλο πρωθυπουργό.
Βέβαια το σενάριο αυτό «παίζει» έντονα τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο αξία και σημασία έχει το συγκεκριμένο ραντεβού, ως εκ της σύνθεσής του.
Και βέβαια το γεγονός, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων, που προσδιορίζονται απ' το όργιο παρασκηνίου των τελευταίων ωρών!
Να προσθέσουμε ακόμα, πως στο σενάριο της αποχώρησης Σαμαρά απ' την πρωθυπουργία δείχνουν να έχουν ενταχθεί και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Αλλά οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών (καθότι οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες και οριοθετούνται από ώρα σε ώρα) επιμένουν πως κεντρικό ρόλο διαδραματίζει και «ενδιαφερόμενος» υπουργός της Ν.Δ.!
Εμείς να υπενθυμίσουμε, ότι τέτοιες περίπου μέρες το 1989 «έπαιζαν» τα ντολμαδάκια και μάλιστα οδήγησαν σε σχηματισμό συγκυβέρνησης!
Το ρεπορταζ απο το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: