Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Έκραξαν τον Τσίπρα στην Ιερισσό: το ‘σκασε με την πολυτελή λιμουζίνα του - ΒΙΝΤΕΟ!!



Κάτοικοι της Χαλκιδικής έστησαν μπλόκο στον Τσίπρα και τον αποδοκίμασαν έντονα, ενώ ο ίδιος και η αστυνομική συνοδεία του παρέμειναν αμήχανοι και στη συνέχεια έφυγαν τρομοκρατημένοι.Τελικά, όταν το κλίμα άρχισε να βαραίνει, οι Συριζαίοι έφυγαν με την ουρά στα σκέλια. Ο Τσίπρας και οι φρουροί του μπήκαν άρον-άρον σε μία πολυτελή μαύρη λιμουζίνα με φιμέ τζάμια και το έσκασαν με προορισμό την κομματική συγκέντρωση του Σύριζα.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πόσο... λαοπρόβλητος και δημοφιλής ηγέτης είναι ο mr.Alexis, που δεν τολμά να πάει πουθενά χωρίς αστυνομική συνοδεία. Και μπορεί όλα είναι ανθηρά στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, την Αγγλία και την Ισπανία, που κάνει κάθε τόσο διακοπές με έξοδα του δημοσίου ο Alexis. Από Ελλάδα μεριά όμως ο κόσμος βράζει και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους συριζαίους, που παριστάνουν τους επαναστάτες με έξοδα του ελληνικού κράτους.
Για να δούμε τώρα, θα πουν έστω και μία λέξη τα κανάλια της διαπλοκής για το νέο πάθημα Τσίπρα ή θα συνεχίσουν να προβάλουν την ψεύτικη εικόνα του λαοφιλούς ηγέτη (που όμως δεν τολμά να ξεμυτίσει από τις ελεγχόμενες κομματικές του εκδηλώσεις);
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού είχαν επισκεφθεί παλαιότερα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη βουλή, όπου οι συναγωνιστές βουλευτές τους ξεκαθάρισαν πως η σύμβαση με την καναδική εταιρεία και τον όμιλο Μπόμπολα είναι απαράδεκτη και ένα Εθνικό κράτος θα την καταγγείλει άμεσα. Τους ενημερώσαμε επίσης πως η εξόρυξη του χρυσού της Χαλκιδικής είναι πρώτη εθνική προτεραιότητα, πρέπει όμως να γίνει με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα κέρδη να αποδοθούν εξ ολοκλήρου στον ελληνικό λαό και την τοπική κοινωνία. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συμφώνησαν απόλυτα με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.
xryshaygh.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: