Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πανεπιστημιακοί μαζεύουν υπογραφές (!) κατά της Χρυσής Αυγής!!



Σύμφωνα με άρθρο της "Εφημερίδας των Συντακτών", η πρωτοβουλία πανεπιστημιακών δασκάλων ξεκίνησε συλλογή υπογραφών με θέμα «Έξω η Χ.Α. από την εκπαίδευση».
Σκοπός του εν λόγω «προγράμματος» είναι η καταδίκη των "ρατσιστικών και ναζιστικών" φαινομένων, ενημέρωση για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται οι εκπαιδευτικοί αυτές τις ενέργειες, πως θα προστατεύονται τα παιδιά και πως θα αποκλείονται οι ρατσιστές εισβολείς.

Πρόκειται για ακόμα ένα λιβελογράφημα για το πώς θα αντιμετωπίσουν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» την άνοδο της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι το μόνο Κίνημα που φοβούνται. Αρχικά, το άρθρο αναφέρεται στην περίπτωση της νηπιαγωγού στο Νυδρί της Λευκάδας που διώχθηκε ποινικά, καθώς ανάρτησε αλβανικές σημαίες στην τάξη παραμονή της 28ης Οκτωβρίου. Καμία αναφορά δεν γίνεται, φυσικά, στους εν λόγω εκπαιδευτικούς (αν μπορούμε να τους αποκαλούμε έτσι) που το μόνο που προάγουν είναι ο ανθελληνισμός, η διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας και η προώθηση αντεθνικών ιδεών. Όσοι από αυτούς έχουν αναλάβει εργολαβικά πλέον να διασπείρουν όλη αυτή τη λάσπη είναι οι υπερασπιστές του συστήματος και τα πλέον «προοδευτικά» τσιράκια της Ρεπούση.

Στη συνέχεια του άρθρου η συντάκτρια αναρωτιέται με ποιον τρόπο η Χρυσή Αυγή έχει πρόσβαση σε αρχεία που αφορούν την εθνικότητα και το θρήσκευμα των μαθητών. Είναι ανόητο να απορεί κανείς για τέτοιες πληροφορίες, καθώς υπάρχουν επίσημα στοιχεία από το αρμόδιο υπουργείο που φανερώνουν την πληθώρα των αλλοδαπών μαθητών στα σχολεία της επικράτειας. Ας μην ξεχνάμε ότι αρκεί να πειστεί κανείς για την ύπαρξη του εν λόγω ποσοστού, κάνοντας μια βόλτα στα σχολεία του κέντρου. Εκεί όπου ο Έλληνας αποτελεί μειονότητα στην ίδια του τη χώρα και οι αλλοδαποί είναι πολλοί περισσότεροι απ’ αυτούς που αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει, λοιπόν, κανένα λόγο να χρησιμοποιήσει «κατασκόπους» για να εκμαιεύσει πληροφορίες που ακόμα και ένα παιδί δημοτικού θα μπορούσε να κατέχει.

Ζούμε σε μια χώρα που ο Έλληνας φορολογούμενος δεν έχει καν το προνόμιο να ζητήσει τα κεκτημένα, τα ήδη κατοχυρωμένα εκ του νόμου, δικαιώματά του. Ο Έλληνας, εξαθλιωμένος από την συνεχή οικονομική ύφεση, δεν μπορεί να στείλει το παιδί του σε ένα δημόσιο σταθμό προσχολικής αγωγής, καθώς οι θέσεις είναι ήδη κατειλημμένες από την πληθώρα των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την χώρα. Παρά του ότι ο Έλληνας εδώ και χρόνια πληρώνει υπέρογκα ποσά στη φορολογία του, ο λαθρομετανάστης δηλώνοντας άνεργος (η «μαύρη» εργασία και οι ληστρικές επιθέσεις δεν μετράνε) έχει προτεραιότητα. Αυτός είναι και ο αληθινός ρατσισμός που ζούμε καθημερινώς στην Ελλάδα των τοκογλύφων.

Τέλος, τέτοιες κινήσεις όπως η πρωτοβουλία των «πανεπιστημιακών» προσχολικής αγωγής αποτελούν το ατράνταχτο παράδειγμα της πλύσης εγκεφάλου και της «αριστεροκρατίας» που κυριαρχούν στην εκπαίδευση.Αυτά, βέβαια, το σύστημα δεν μπορεί να τα θεωρήσει ως υποδούλωση της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά ως πηγή «προόδου». Ό,τι όμως και να κάνουν, όση λάσπη και ψέμματα κι αν διασπείρουν, η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος είναι μια αλήθεια που τους πονάει. Όσο βλέπουμε το σύστημα να αντεπιτίθεται, κατανοούμε ότι πάμε καλά…

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: