Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν την σφαγή του Συριακού Λαού


Με την ήδη εκπεφρασμένη πρόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποστείλουν οπλισμό και άλλα εφόδια στους ισλαμιστές δολοφόνους του Συριακού Λαού, συμφωνεί ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες. Τούτη είναι και η ξεκάθαρη απάντηση στους εν Ελλάδι φιλοσιωνιστικούς κύκλους, οι οποίοι διέρρεαν προ ημερών πως η στάση του Ισραήλ απέναντι στο ζήτημα της Συρίας μεταβλήθηκε, αίροντας την υποστήριξή του προς τους αντάρτες που επιδιώκουν την πτώση του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Σιμόν Πέρες τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης των αντάρτικων ομάδων της συριακής αντιπολίτευσης, στις οποίες μάχεται πλήθος ισλαμιστών μισθοφόρων, που χρηματοδοτούνται αδρά από δυτικές δυνάμεις και από τις χώρες- δορυφόρους των ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία και Κατάρ. Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο Λευκός Οίκος βλέποντας τις ορδές των ισλαμιστών σφαγέων να συντρίβονται στρατιωτικά από τις προσκείμενες στον Άσαντ δυνάμεις, κατηγόρησαν το Σύριο Πρόεδρο και το Καθεστώς του, για χρήση χημικών όπλων εις βάρος των αντιπάλων του. Μια κατηγορία βεβαίως η οποία είχε επίσης χρησιμοποιηθεί για την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ, όπου και απεδείχθη τελικά πως επρόκειτο για μια χοντροκομμένη απάτη.
Παρομοίως, η αδυναμία των ΗΠΑ να επιτύχουν τη πτώση του Άσαντ, είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση της συγκεκριμένης κατηγορίας, η οποία εντούτοις δε πιστοποιείται από πουθενά. Προς τούτο και ο Μπασάρ αλ Άσαντ κάλεσε δημοσίως τις ΗΠΑ να προσκομίσουν τα στοιχεία εκείνα τα οποία αποδεικνύουν την χρήση χημικών όπλων από το Συριακό Στρατό, δίχως φυσικά να λάβει απάντηση. Ο Σιμόν Πέρες δικαιολόγησε την απόφαση των Αμερικανών, λέγοντας πως δεν είχαν άλλη επιλογή… Ως είθισται βέβαια, οι ΗΠΑ δεν προχωρούν σε καμιά κίνηση στη Μέση Ανατολή, δίχως να ενημερώσουν το μεγάλο τους σύμμαχο, το κράτος του Ισραήλ. Παρά ταύτα, ο Σιμόν Πέρες επιχειρώντας να αποποιηθεί των ευθυνών του για την κατάσταση στη Συρία, δήλωσε πως «δυστυχώς, μετατρέπεται περισσότερο σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις και μια μεγεθυνόμενη επέμβαση έξωθεν δυνάμεων. Είναι μια τραγωδία»!
Κάθε έννοια δικαίου έχει καταπατηθεί στη Συρία, όπου οι αμερικανοσιωνιστικές δυνάμεις συνεπικουρούμενες από τους εξ’ αυτών χρηματοδοτούμενους ισλαμιστές σφαγείς, δολοφονούν τον Συριακό Λαό, ο οποίος στέκεται με πίστη και θέρμη στο πλευρό του Προέδρου Άσαντ. Ο μόνος δισταγμός ο οποίος αποτρέπει την αμερικανοσιωνιστική επέμβαση είναι η παρέμβαση της Ρωσίας, η οποία καταδίκασε με απέχθεια την απόφαση των ΗΠΑ να παράσχουν οπλισμό σε ανθρωποφάγους, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος Πούτιν.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: