Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΦΩΤΟ)

ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ!
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία του Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον Sinani Shkelquim του Bugiare και της Rita, που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία.

Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές και με την χρήση σωματικής βίας αλλά και την απειλή μαχαιριού τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν εξιχνιάσει δύο περιπτώσεις, μια που διαπράχθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012 και μια στα τέλη Φεβρουαρίου του 2013 μέσα στο πάρκο της Ομορφοκλησιάς.

O δράστης, κατά τη σύλληψή του προέβαλε σθεναρή αντίσταση, καθώς κλωτσούσε και γρονθοκοπούσε τους αστυνομικούς, προκειμένου να τους ξεφύγει.

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: