Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Marc: 17% η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Τριπόλεως με τάσεις ανόδου!


Αυτά είναι τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου!

Δεν θα κουραστούμε να λέμε συνεχώς πως -παρόλο που μας είναι εντελώς αδιάφορα τα γκάλοπ και τα παιχνίδια που παίζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων- τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν το 17% κι αυτό είναι ολοφάνερο σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι σημαντικός ανατρεπτικός παράγοντας που παραδέχονται όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες και οι εκλογικοί αναλυτές είναι η λεγόμενη κρυφή ψήφος και ειδικά στην επαρχία, όπου δρουν οι κομματάρχες της ΝΔ, εν είδει κομισάριου. Οπότε η Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 20%. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει πραγματοποιήσει το 100% των προεκλογικών της εξαγγελιών, γεγονός που τιμούν οι Έλληνες πολίτες.

Αύριο δημοσιεύεται και νέα δημοσκόπηση της Marc για την Πελοπόννησο όπου η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό. Σημειώνουμε ότι για να έχει η Χρυσή Αυγή ποσοστά 17% και άνω σε δύο επαρχιακούς νομούς σκεφτείτε τα πραγματικά ποσοστά στα προπύργια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος την Αττική και τους μεγάλους δήμους της χώρας όπου η αύξηση της ανεργίας και έξαρση της εγκληματικότητας απειλούν πλέον ευθέως, όχι μόνο τη συνοχή, αλλά και την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτή η δημοσκόπηση ξέφυγε και δημοσιεύθηκε στον επαρχιακό Τύπο... Τα μεγάλα ΜΜΕ θα την πετσόκοβαν όπως έχει συμβεί σε άλλες δημοσκοπήσεις που απεικονίζουν την πραγματική πολιτική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. Το σαθρό πολιτικό κατεστημένο και τα φερέφωνά του φαίνεται πως δεν θέλουν να χωνέψουν πως θα μας βλέπουν ακόμα ψηλότερα. Αργά ή γρήγορα πρέπει να το πάρουν απόφαση γιατί το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και θα ξεβρωμίσει την πατρίδα μας μια και καλή!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: