Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ρατσιστικό καθεστώς στα μηχανογραφικά για τα ΑΕΙ εις βάρος των Ελλήνων


Η Χρυσή Αυγή δε θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος υφίσταται από το Καθεστώς και τα δημοσιογραφικά του φερέφωνα την καθημερινή προπαγάνδα του δήθεν αντιρατσισμού. Μετά λοιπόν την απόφαση για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα με κονδύλι του υπουργείου Παιδείας, το ίδιο υπουργείο ανακοίνωσε τη συνέχιση ενός καθεστώτος, το οποίο είναι στη πράξη ρατσιστικό εις βάρος των ελληνοπαίδων και συγκεκριμένα των χριστιανών ορθοδόξων, οι οποίοι και αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας.
Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, και φέτος οι μουσουλμάνοι της Θράκης θα εισέρχονται με προνομιακό καθεστώς στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Με απλά λόγια και δίχως περιστροφές, το ανθελληνικό και ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας, αποφάσισε να διατηρήσει μια ειδική κατηγορία η οποία επιτρέπει στους μουσουλμάνους -μόνο- της Θράκης, να εισέρχονται σε υψηλόβαθμα τμήματα ΑΕΙ με βαθμολογία πολύ χαμηλότερα της βάσης του δέκα.
Το ζήτημα τούτο είχε προκαλέσει αντιδράσεις από την περσινή χρονιά, οπότε το υπουργείο Παιδείας είχε επίσημα δηλώσει πως το καθεστώς το οποίο ίσχυε θα μελετούνταν, αν και θα πρέπει να δοθεί στα παιδιά των μουσουλμάνων η δυνατότητα να μείνουν στην Ελλάδα και να σπουδάσουν! Την ίδια στιγμή, χιλιάδες ελληνόπουλα φεύγουν στο εξωτερικό για σπουδές, θέμα το οποίο ουδόλως απασχολεί το υπουργείο και τα στελέχη του. Παρά τις υστερικές κραυγές φιλελεύθερων και μαρξιστών για φαινόμενα ρατσισμού στην Ελλάδα, προπαγάνδα που στηρίζει φανατικά ο δημοσιογραφικός οχετός της χώρας, η πραγματικότητα βρίσκεται μπροστά στα μάτια του Λαού μας: ειδική κατηγορία οι μουσουλμάνοι, μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι, απολαμβάνοντας προνόμια τα οποία το Καθεστώς των ανθελλήνων στερεί από τους Έλληνες νέους.
Βεβαίως σ’ αυτή την περίπτωση, δεν πρόκειται να ακούσετε κουβέντα για ρατσισμό από τις «ευαίσθητες» σε ανθρωπιστικά ζητήματα προσωπικότητες της αριστεράς. Κατά τ’ άλλα, όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι του Καθεστώτος του ραγιαδισμού, κατηγορούν τους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή για ρατσισμό!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: