Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η επιλεκτική ευαισθησία του Δημαρίτη Οικονόμου

Η επιλεκτική ευαισθησία του Δημαρίτη Οικονόμου
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου απέναντι στην αναφορά της Χρυσής Αυγής γύρω από το ολοκαύτωμα. Αντί να εκφράσει μια εμπεριστατωμένη προσωπική άποψη γύρω από το θέμα, λειτούργησε περίπου σαν σπιούνος και οπαδός της “αστυνομίας σκέψης” ρωτώντας τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο Αθανασίου ποια είναι η προβλεπόμενη ποινή σ’ όποιον αρνείται το ολοκαύτωμα. Για να πάρει, αργότερα, ξανά τον λόγο και να πει ότι η ποινή είναι 5 χρόνια φυλάκιση.
Χώρα πρότυπο, λοιπόν, η Γερμανία της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Ρέσλερ, και του Βεστερβέλε για τον πρώην Πασόκο, νυν Δημαρίτη και αύριο ποιος ξέρει τι; Προφανώς μπέρδεψε τα Κοινοβούλια ο υπερασπιστής του μνημονίου Οικονόμου και εξέφρασε τους προσωπικούς του πόθους για την αντιμετώπιση της αντίθετης άποψης. Αντί να κοιτάξει τα χάλια του κόμματός του, με την ανιστόρητη Μαρία Ρεπούση, είχε το θράσος να ζητά να εφαρμοστεί στην Ελλάδα η ποινική νομοθεσία μιας ξένης χώρας.
Αν πάλι μ’ αυτήν την απύθμενη στάση δουλοπρέπειας απέναντι στον σιωνισμό θεωρεί ότι μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του στο πολιτικό σκηνικό ας γνωρίζει ότι οι αφέντες του Κόσμου ζητούν να έχει και κάποια χαρίσματα το πολιτικό υπηρετικό τους προσωπικό, έτσι ώστε να μπορούν να είναι πρωταγωνιστές, κάποτε, στην κεντρική πολιτική σκηνή. Και ο ίδιος, απ’ ότι έχει δείξει μέχρι τώρα, δεν μπορεί να ξεφύγει από την ανθυπομετριότητα και τον ρόλο του κομπάρσου…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: