Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

JEFFREY: ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ’ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ…

Jeffry (7)
Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό του Καναδά ο… περιφερόμενος ανά την αμερικανική ήπειρο, Jeffrey, ο… εξολοθρευτής. Και βέβαια, δε μπορούσε να μην αναφερθεί στο φαινόμενο-Χρυσή Αυγή. Ιδού τι είπε ο πρώτος και κύριος (αλλά όχι ο μόνος…) υπεύθυνος της δυστυχίας μας:
«Η Χρυσή Αυγή είναι μία αντίδραση στη κρίση, προφανώς λανθασμένη. Η Χρυσή Αυγή ποντάρει στις ανασφάλειες και τον πόνο. Δεν θα λυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας ξυλοκοπώντας μετανάστες. Γι’ αυτό και ως κυβέρνηση είχαμε ασχοληθεί με το πρόβλημα αυτό, περνώντας ένα προοδευτικό νόμο για την ιθαγένεια στους μετανάστες, ειδικά για τους νέους που γεννιούνται στην Ελλάδα. Την περίοδο μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος είχα προειδοποιήσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σαμαρά, ότι αν επιμείνει με τις εκλογές θα είχαμε ένα Κοινοβούλιο με ακραίους».
Αφήνουμε όλα τ’ άλλα και πάμε στο τελευταίο. Εδώ ο… εξολοθρευτής ομολογεί ότι από το 2011 του ήταν γνωστό πως αν γίνονταν εκλογές η Χρυσή Αυγή θα ήταν σίγουρα μέσα στη βουλή. Προφανώς, από τις κρυφές δημοσκοπήσεις. Θυμάστε τι ποσοστά έδιναν τότε στην Χρυσή Αυγή οι… εταίρες δημοσκοπήσεων; Έδιναν –όσες έδιναν και δεν την είχαν στα «λοιπά κόμματα»- ποσοστά 1-1,5%. Το ίδιο κόλπο κάνουν και τώρα. Δίνουν 11-12%, ενώ ξέρουν πως έχει περάσει προ πολλού το 15% και… τραβάει την ανηφόρα για 2ο κόμμα! Αλλά πλέον, ποιος τους πιστεύει;
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: