Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο ΝΟΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ: «ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ»

sfakianakis  main
Ο Νότης Σφακιανάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou», δεν άφησε ασχολίαστο το επεισόδιο ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη: «Είναι λάθος όλο. Και η γυναίκα δεν θα έπρεπε να συμπεριφερθεί με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και ο άντρας δεν έπρεπε να αφήσει να γίνουν τα πράγματα έτσι. Όμως, οι άνθρωποι καμιά φορά, εν βρασμώ ψυχής, κάνουν πράξεις ακραίες. Έχουν γίνει σκοτωμοί για τέτοιο. Ένα παιδί σκότωσε τη μητέρα του, επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση. Όταν αρχίσει και βράζει η ψυχή σου, είναι ανεξέλεγκτο».
Τέλος, ο λαϊκός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη γνώμη του για το γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, για το οποίο έχει γίνει αρκετός λόγος τους τελευταίους μήνες: «Όταν δυο άνθρωποι, ανεξαρτήτου φύλου, θέλουν να πάνε σε έναν δικηγόρο να κάνουν μια συμφωνία, είναι δικαίωμά τους. Εγώ δεν θα επέμβω στη σεξουαλική ζωή του άλλου, από τη στιγμή, βέβαια, που δεν με προσβάλει δημόσια. Δηλαδή το να περπατούν δυο άντρες χέρι – χέρι είναι ακαλαίσθητο. Είχα πάθει πραγματικά σοκ, φεύγοντας από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Πειραιώς, όταν σε ένα φανάρι είδα ανάμεσα σε κάτι πιτσιρικάδες δυο αγοράκια να κρατιούνται χέρι – χέρι. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση – αντιαισθητικό, εμετικό μου φάνηκε. Είναι άσχημο! Η φύση το έχει ορίσει διαφορετικά. Το να πας, λοιπόν, σε έναν δικηγόρο είναι δικαίωμά σου, αλλά να πας στον δήμαρχο ή στην εκκλησία να σε ευλογήσει, στέκει;», προσθέτοντας ότι: «Όταν σου συμβεί στο παιδί σου ή σε ένα γνωστό σου, τι μπορείς να κάνεις; Στεναχωριέσαι!».
Ενώ για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, είπε: «Είμαι κάθετα αντίθετος στην υιοθεσία παιδιού από ομοφυλόφιλους. Τι θα λέει; Μαμά και μπαμπά δύο άντρες; Επίσης, δυο άντρες μπορούν να προσφέρουν τα σωστά πρότυπα; Θα διαιωνίζεται το πρότυπο του πούστη; Μη γίνεσαι φασίστας εσύ για να μας επιβάλλεις το αφύσικο ως φυσικό. Και αυτό οι ομοφυλόφιλοι προκαλούν πάνω σε αυτό. Θέλουν να επιβληθούν έναντι των άλλων!».
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: