Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Απαγορεύουν “δημοκρατικότατα” και τη γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας;

Απαγορεύουν “δημοκρατικότατα” και τη γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας;
Σε τεταμένο κλίμα συζητήθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας η "δημοκρατική" πρόταση για ακύρωση της θερινής γιορτής νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Στο χώρο είχαν συγκεντρωθεί μία χούφτα αριστεριστές και κομμουνιστές του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου και άλλων οργανώσεων (συνολικά τρεις κι ο κούκος). Ο δήμαρχος Νίκας δεν πήρε θέση, (φοβούμενος διαρροή "δεξιών" ψήφων...) και ζήτησε: "να αξιολογηθεί η κατάσταση από τη Λιμενική Επιτροπή και να παρθεί απόφαση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης". Με απλά λόγια περιμένει από τις κρατικές αρχές να δώσουν εντολή απαγόρευσης, με πρόσχημα τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων. Συριζαίοι και κομμουνιστές από την πλευρά τους επανέλαβαν τις γνωστές αθλιότητες για τα... "χιλιάδες θύματα της γερμανικής κατοχής και στίγμα για τη πόλη που θα χάσει τη φήμη της ως πόλη του πολιτισμού".
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής σε αυτό το θέατρο σκιών που παίζεται εις βάρος μας ήρθε άμεσα, με Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Καλαμάτας, το οποίο αναδημοσιεύουμε:
"Επί της χθεσινοβραδινής συσκέψεως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, με θέμα την πραγματοποίηση της «Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας» του κινήματός μας στις 3-4 Αυγούστου, στο πάρκο του Λιμενικού, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
1ον) Στα συνεχή καλέσματα των αριστερών κομμάτων στον λαό της Καλαμάτας να κινητοποιηθεί για να ματαιωθεί η εκδήλωσή μας, έδωσαν το παρών μόλις 100-150 άτομα. Σε μια πόλη 70.000-80.000 κατοίκων, είναι μια σταγόνα στον ωκεανό!
2ον) Η σύσκεψη έγινε μέσα σε κλίμα άγριας σταλινικής τρομοκρατίας, με γιούχα και προπηλακισμούς δημοτικών συμβούλων, και μας γύρισε πίσω στην αλήστου μνήμης εποχή της εαμοκρατίας και των «λαϊκών δικαστηρίων».
3ον) Η Μεσσηνία έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στο παρελθόν από τη δράση των εαμοβουλγάρων -με κορυφαίο τόπο θυσίας την Πηγάδα του Μελιγαλά. Να μην κάνουν όνειρα θερινής νυκτός οι πολιτικοί απόγονοι των ορδών του Άρη Βελουχιώτη! Όσο υπάρχουμε εμείς, οι Έλληνες Eθνικιστές, η ιστορία με τα κονσερβοκούτια και τις Πηγάδες δε θα επαναληφθεί ποτέ!
4ον) Διευκρινίζουμε πως η «Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας» είναι τοπική εκδήλωση, κι όχι πανελλαδική, όπως εσφαλμένα γράφει ο τοπικός τύπος. Πιθανότατα δε, να συμμετάσχουν σ' αυτήν μέλη μας και από τους γύρω νομούς.
5ον) Στο ερώτημα πολλών, γιατί δεν πήγαμε κι εμείς εχθές στη σύσκεψη, απαντούμε ως εξής: όπως έχουμε πληροφορηθεί από πολύ αξιόπιστη πηγή, με προσωπική εντολή του ίδιου του γερμανόδουλου πρωθυπουργού της δυστυχίας μας, (φον) Αντωνάκη Σαμαρά, μεθοδεύεται η απαγόρευση της συγκεντρώσεως με χρήση της παραγράφου 2 του άρθρου 11 του Συντάγματος «Περί Συναθροίσεων», που αναφέρει ότι: «Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει». Αυτή η παράγραφος δεν έχει εφαρμοστεί σε καμία περίπτωση από το 1974 μέχρι σήμερα! Οι κομμουνιστές, λοιπόν, που πήγαν στη χθεσινή σύσκεψη, βρισκόμενοι σε απόλυτη συνεννόηση με την ΝΔ και το «βαθύ κράτος», έπαιξαν το ρόλο του «δολώματος» για να πάμε κι εμείς εκεί, να γίνουν μεγάλα επεισόδια, κι έτσι να βρεθεί η αφορμή που ψάχνει -κατόπιν της άνωθεν εντολής- η Αστυνομία για να απαγορεύσει την εκδήλωση. Δεν «τσιμπήσαμε».
6ον) Καταγγέλλουμε την εφημερίδα «Θάρρος» για το ελεεινό, ψευδέστατο, κατάπτυστο και προβοκατόρικο σημερινό δημοσίευμά της, με τίτλο «Ακυρώσεις κρατήσεων λόγω νεοναζιστικού φεστιβάλ» και την καλούμε να παρουσιάσει έστω και μία απόδειξη. Η «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» χθεσινών σταλινικών που έγιναν εραστές της μνημονιακής εξουσίας, έχει και τα όριά της. Ζημιά στον τουρισμό δεν κάνει η Χρυσή Αυγή, αλλά εκείνοι που κατ' επανάληψη έχουν εμποδίσει κρουαζιερόπλοια να προσεγγίσουν ελληνικά λιμάνια και πλοία της γραμμής να αποπλεύσουν, δηλαδή το ΚΚΕ! Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, εμείς μια ειρηνική εκδήλωση θέλουμε να κάνουμε, όπως κάνουν όλα τα κόμματα. Με επεισόδια και διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της πόλης και της αγοράς, απειλούν οι κομμουνιστές. Στην πραγματικότητα όμως, δεν το μπορούν αυτό, γιατί είναι μια ελάχιστη μειοψηφία.
7ον) Ήταν αστείο το φαινόμενο να φωνάζουν χθες στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας περί «φασισμού» και «χούντας» και δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας (επί της χρυσής εποχής του Λυκούργου Γαϊτανάρου), που διορίστηκαν στο δημόσιο την εποχή εκείνη (που μεταξύ των άλλων χρειαζόταν και προσκόμιση «πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων».) και που φόρεσαν την ένδοξη φανέλα της Καλαμάτας, με το έμβλημα της 21ης Απριλίου. Δε ντρέπονται λιγάκι;
8ον) Έχουμε μια απορία: ο καθοδηγητής των κομμουνιστών πως πήγε στη Νομαρχία; Με τη Mercedes του, με τη BMW του, ή με τα πόδια;
9ον) Προκαλούμε τον πρωθυπουργό της φτώχειας, της ανεργίας και των χαρατσιών, να πάψει να κρύβεται πίσω από τους κομμουνιστές, και να βγει στα ίσια να απαγορεύσει την εκδήλωση, για να ξεφτιλιστεί τελείως!
10ον) Η εκδήλωσή μας θα γίνει οπωσδήποτε!"
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: