Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Εγκεφαλικό για το καθεστώς: 14% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του κρατικοδίαιτου Κούλογλου

Ακόμη μία νέα δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που εμφανίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με ποσοστό 14%.

Η έρευνα έγινε από την εταιρία Vprc εν μέσω τεχνητής κυβερνητικής κρίσης για λογαριασμό γνωστής αριστερίστικης ιστοσελίδας. Όλως τυχαίως, αναλυτικά τα αποτελέσματα έρευνας τα παρουσίασε ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής Στέλιος Κούλογλου, στην ΕΡΤ την οποία ο Σαμαράς υποτίθεται ότι την έχει κλείσει. Βέβαια από την μέρα της ανακοίνωσης του «λουκέτου» έχουν κλείσει με απεργίες διαρκείας όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί και η τηλεοπτική (παρά )πληροφόρηση γίνεται μόνο από την ΕΡΤ η οποία, όπως είναι γνωστό στο πανελλήνιο, αριστεροκρατείται.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της Vprc κατόπιν «παραγγελιάς» στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ο Σύριζα (φυσικά) έρχεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 29%. Δεύτερη ακολουθεί η ΝΔ με 26,5% ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 14%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 7% αλλά και το ΚΚΕ που συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό. Έπονται Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6% και η Δημάρ με 4,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 6% των πολιτών.


Το πήραν λοιπόν απόφαση και οι αριστεριστές πως η Χρυσή Αυγή αυξάνει τα ποσοστά της και οι υπόλοιποι καταρρέουν όσο και να προσπαθούν να τους φουσκώσουν δημοσκοπικά τα ποσοστά με τεχνητούς τρόπους. Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: