Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Που το πάει ο Ντεντέ με το ... ''Να οργανώσουμε κατά του Ελληνικού Κράτους '' ;;;!!



Τι ετοιμάζει ο ''γνωστός'' όταν λέει να οργανώσουμε εναντίον του Ελληνικού Κράτους ; Ο γνωστός σε όλους σας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, βγήκε την προηγούμενη Δευτέρα 3/6 στη φασιστοφυλλαδίτσα του, την «Τρακιανίν Σεσί», και έκανε όντως μία αναφορά στα όσα εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία.


Ο στόχος του όμως ήταν βέβαια τελείως διαφορετικός από το να ενημερώσει για τα καθέκαστα.Μετά λοιπόν από την εν λόγω αναφορά πέρασε στον πραγματικό του στόχο που ήταν να κατηγορήσει καγχάζοντας όσους μουσουλμάνους της Θράκης συμπαρίστανται στους διαδηλωτές της Τουρκίας, να επικρίνει και τους νεαρούς μειονοτικούς που μαζεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο στο Πάρκο της Κομοτηνής και τελικά, ασκώντας τους ψυχολογική βία, να τους στρέψει προς άλλες… δράσεις, εναντίον του… κακού και καταπιεστικού ελληνικού κράτους!Διαβάστε παρακάτω όλο το δημοσίευμα με τίτλο «Ταξίμ-Πάρκο Γκεζί και Δυτική Θράκη» (σε μετάφραση tourkikanea.gr):

«Η υπερβολική χρήση ισχύος εκ μέρους της αστυνομίας που τις πρωινές ώρες διέλυσε μια μικρή ομάδα διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τις ρυθμίσεις στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, επέφερε αλληλεγγύη που μεγάλωσε πολύ.Σε δεκάδες πόλεις της Τουρκίας έγιναν και γίνονται διαδηλώσεις αλληλεγγύης. Και καλά κάνουν.Γίνεται αντιληπτό πως παράλληλα με την μεγάλη απόσταση που διήνυσε το ΑΚΡ στον δρόμο της δημοκρατίας, η αστυνομία δεν έχει πάρει χαμπάρι, δεν διστάζει να κάνει χρήση υπερβολικής ισχύος και κάνει αυτά που ήξερε και προσβάλλει συνειδήσεις.

Στις δημοκρατίες τα πλέον φυσικά δικαιώματα είναι η ελευθερία έκφρασης και η διοργάνωση ειρηνικών διαμαρτυριών. Και οι διαδηλωτές στο πάρκο Ταξίμ έκαναν χρήση αυτών τους των δικαιωμάτων. Ούτε όπλα διέθεταν, ούτε μαχαίρια… Καθιστική διαμαρτυρία έκαναν.Τώρα, αφού συνοψίσαμε το θέμα, ας έρθουμε στην Δυτική μας Θράκη… Σχετικά με τα γεγονότα που επί 5 μέρες παρατηρούμε από το διαδίκτυο, και ιδιαίτερα από αυτά που είδαμε και διαβάσαμε στο Facebook δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.ΑΜΑΝ, ΑΛΛΑΧ ΜΟΥ, ΜΑ ΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!… ΜΑ ΤΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΜΑ ΤΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ στη Δυτική μας Θράκη!!!ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!Ευχαριστηθήκαμε ιδιαίτερα που ανακαλύψαμε πως μεταξύ των Τούρκων της Δυτικής Θράκης-Ελλήνων πολιτών υπάρχουν φίλοι μας που είναι πιο αγωνιστές, πιο γενναίοι, πιο επαναστάτες από τους αγωνιστές του πάρκου Γκεζί.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το πώς στην εχθρότητα τους κατά του ΑΚΡ και του Ερντογάν, κινούνται λες και είναι άτομα με την ψήφο των οποίων ήρθε στην πρωθυπουργία. Αλλά το τι καταλαβαίνω εγώ και τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι πως οι φίλοι μας αυτοί… ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ στους διαμαρτυρόμενους της Τουρκίας. Αυτή είναι η κατάσταση που πραγματικά με χαροποιεί.Συνεπώς όλους αυτούς τους φίλους μας, εντός των επόμενων μηνών, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…Σήμερα στο πάρκο της Κομοτηνής, νέοι της μειονότητας οργανώνουν διαμαρτυρία στήριξης για τους διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί. Από αυτούς του νέους μας, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΕΟΙ, ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ»!

http://ixnos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9340.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: