Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!

492936
Μέσα στην αναμπουμπούλα, με τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια να πέφτουν σαν… βροχή και να απασχολούν την επικαιρότητα, βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία που έψαχναν τα κοράκια του Περισσού και πέταξαν στο δρόμο τρεις ακόμα δημοσιογράφους του «Ριζοσπάστη» στο πλαίσιο των “περικοπών προσωπικού” που έχουν αποφασίσει, επικαλούμενοι τα… κεσάτια που έχει το υπό διάλυση κόμμα τους.
Οι τρεις νέοι απολυμένοι είναι οι εξής: Γ. Φλωράτος, οικονομικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη» εδώ και 22 χρόνια, σ Β. Παπαγεωργίου, σκιτσογράφος, με 20ετή θητεία και η Χριστίνα Μαυροπούλου, που ασχολείτο με τα διεθνή θέματα, με 17 χρόνια υπηρεσία.
Η επιλογή των συγκεκριμένων δημοσιογράφων δεν έγινε καθόλου τυχαία από τους σπαγκοραμμένους του Περισσού, καθώς οι δυο τελευταίοι είχαν προσφύγει -μαζί με άλλους δυο απολυθέντες συναδέλφους τους- κατά της διεύθυνσης του «Ριζοσπάστη» με ασφαλιστικά μέτρα για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ ο πρώτος πήρε μέρος στην πρωτοβουλία των «14» που τόλμησαν να αναφέρουν τις προηγούμενες απολύσεις (που έγιναν τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτομαγιάς…).
Κάθε μέρα οι αρχιτσιφούτηδες του Περισσού, αποδεικνύουν ότι είναι τα μαντρόσκυλα του συστήματος και οι πιο πιστοί εφαρμοστές του Μνημονίου και των αντεργατικών εφαρμοστικών του νόμων. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία πρέπει να τους απομονώσουν και να τους στείλουν στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας μαζί με το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: