Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Γιαννιτσά: «Μπλόκο» στο κέντρο λαθρομεταναστών από αγρότες και κατοίκους - Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή! Φωτογραφίες, Βίντεο

Γιαννιτσά: «Μπλόκο» στο κέντρο λαθρομεταναστών από αγρότες και κατοίκους - Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή! Φωτογραφίες, Βίντεο
Μετά το τέλος του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου αρκετοί πολίτες του δήμου Πέλλας, συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου για να δηλώσουν την ξεκάθαρη, όπως είπαν, πρόθεση τους να πράξουν τα ανάλογα σε περίπτωση εγκατάστασης λαθρομεναταστών στο χώρο.
Οι ίδιοι τόνισαν ότι προκειμένου να αποτρέψουν τα σχέδια του Καμμένου και της κυβέρνησης θα κάνουν ”κατάληψη” του στρατοπέδου.

Θα φέρουν 100 - 200 άτομα; 500 - 1000; Άγνωστο! Ο δήμαρχος ο ίδιος στην εισήγηση του παραδέχτηκε πως όχι μόνο δεν γνώριζε, δεν ενημερώθηκε για τα σχέδια του υπουργείου και της κυβέρνησης, αλλά το πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ όπως είπε και μάλιστα σήμερα όταν έκανε προσπάθεια να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό δεν του απάντησαν καν!

Η χθεσινή απόφαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Πέλλας εκτελείται κατά γράμμα, με περιφρούρηση και κόσμο συγκεντρωμένο, κάθε ώρα και πιο πολύ. Η αντίδραση των κατοίκων της περιοχής ήταν άμεση, όπως και ανθρώπων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αγροτών που συνέβαλαν με τα τρακτέρ τους και έκλεισαν από όλες τις πλευρές το στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά για μία πιθανή σύντομη άφιξη των λαθρομεταναστών. Έξω από το στρατόπεδο βρέθηκαν και αρκετοί συναγωνιστές, όπως και ο βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης.



Ώρες αγωνίας περνούν οι κάτοικοι όπως μας δήλωσαν, ιδιαίτερα αυτοί της περιοχής. Επιπλέον, επισημάνθηκε πως το ζήτημα είναι άκρως σοβαρό για όλους τους δημότες, αν αντιληφθούμε πως μέσα στο χώρο υπάρχουν τα υδραγωγεία που υδροδοτούν ολόκληρη την πόλη.
Με πληροφορίες από το logospellas.gr
Περισσότερες φωτογραφίες



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: