Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΕΡΤ Ή ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ!

samaras-venizelos-kouvelis-trikommatikh-kyvernhsh
"Μυρίζουν" εκλογές οι αρνητικές απαντήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην συμβιβαστική πρόταση της κυβέρνησης που μετέφερε ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης.

Ο Δ. Σταμάτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ευ. Βενιζέλο ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι και του μετέφερε την πρόταση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ με την προβολή ντοκιμαντέρ ή του αρχείου της δημόσιας τηλεόρασης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε αρνητικά και ζήτησε να ανοίξει κανονικά η συχνότητα της ΕΡΤ και να επαναλειτουργήσει με κανονικό πρόγραμμα.

Νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας μετέβη στην Αγ. Κωνσταντίνου και μετέφερε την συμβιβαστική πρόταση της κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέμεινε στην αρχική του άποψη που ήταν η κανονική επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή τόνισε ότι: «Πρέπει να ανοίξει η ΕΡΤ. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν εκπέμπει η δημόσια τηλεόραση» και πρόσθεσε: «Πρέπει να εκπέμψει με κανονικό πρόγραμμα».
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: