Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Υπό την αιγίδα των αμερικανοσιωνιστών η παρέλαση της ντροπής!!



Μας λένε ότι «πάλι καλά που ζούμε σε μία φιλελεύθερη δημοκρατία, η οποία υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των πολιτών της». Μας λένε επίσης ότι αυτή την «δημοκρατία» την απειλεί η Χρυσή Αυγή. Όμως, πως έχουν πραγματικά τα πράγματα, αν κάποιος, δηλαδή, βγάλει από μπροστά του τις παρωπίδες που επιχειρεί να φορέσει σε όλους το καθεστώς και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του;

Είδαμε προ μηνών την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής, την οποία επιχείρησε να καταστείλει ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών, Καμίνης, στέλνοντας ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, για να σταματήσουν τις «φασιστικές» πατάτες. Τελικώς, βέβαια, το ανθελληνικό κράτος, που μισεί και οδηγεί στην καταστροφή τους Έλληνες πολίτες, αντελήφθη για άλλη μία φορά ότι η Χρυσή Αυγή δεν σταματάει με τίποτα.
Το αντεθνικό κράτος έχει, βέβαια, αποδείξει πολλάκις πως δεν ισχύει η ισονομία και η ισοπολιτεία, αλλά οι πελατειακές εξυπηρετήσεις και οι ιδεολογικές αγκυλώσεις των κυβερνώντων. Ιδιαιτέρως δε αν οι εξυπηρετήσεις αφορούν τα αφεντικά τους, τους αμερικανοσιωνιστές, στους οποίους έχουν πολλάκις και παλαιόθεν κλίνει το γόνυ.
Έτσι υπό το φόντο των δηλώσεων Μπουτάρη για την παρέλαση της ντροπής στην Θεσσαλονίκη, αλλά και την επιδότηση από τον Δήμο Αθηναίων της αντίστοιχης στην Αθήνα, διαπιστώνουμε και κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη «εκδήλωση» δεν είναι μόνο υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος αφειδώς ξοδεύει χρήμα, την ώρα που οι Αθηναίοι περνάνε δύσκολες μέρες. Είναι και υπό την αιγίδα της Αμερικανικής πρεσβείας.Αυτό σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, μας δίνει να καταλάβουμε ποιοι είναι τα πραγματικά αφεντικά και ποιοι κατευθύνουν τις μαριονέτες παγκοσμίως.
Και ποια είναι η εντολή των διεθνών επικυρίαρχων επί του ζητήματος; Αν κρίνουμε από την απαγόρευση των εκδηλώσεων των Ελλήνων του Πόντου από τον Μπουτάρη, μάλλον η εντολή είναι η αποδόμηση του Έθνους και η προαγωγή όλων των στοιχείων που βοηθούν αυτή την αποδόμηση, όπως οι παρελάσεις ντροπής, οι αντεθνικές εκδηλώσεις κλπ.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: