Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Παραπομπή Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για την διεύρυνση του κατηγορητήριου για το σκάνδαλο για την "λίστα Λαγκάρντ" προκαλεί τριγμούς και αντιδρασεις στο πολιτικό σύστημα.
Άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα - Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης: «Με κάθειρξη τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων…» όπως νόθευση, υπεξαίρεση και απάτη. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου νόθευσαν τη λίστα Λαγκάρντ. Υπεξαίρεσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Τον εξαπάτησαν για να τον βάλουν στο Μνημόνιο.
Η λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν το μόνο κακούργημα που διέπραξε αυτή η εγκληματική οργάνωση. Κακουργήματα απορρέουν από τον τρόπο ένταξής μας στο Μνημόνιο, από την παρεμπόδιση της αξιοποίησης του ενεργειακού πλούτου της χώρας, από την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, από την συστηματική προσπάθεια για την αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων με τον νόμο Ραγκούση και τις Υπουργικές αποφάσεις Βενιζέλου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: