Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

70% των Σύρων στηρίζουν Άσαντ, όμως οι «δημοκράτες» θέλουν την πτώση του

70% των Σύρων στηρίζουν Άσαντ, όμως οι «δημοκράτες» θέλουν την πτώση του
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντος, ο οποίος όχι μόνο εξέφρασε την υποστήριξη στη συριακή αντιπολίτευση αλλά και χρηματοδότησε και εξόπλισε τους ισλαμιστές σφαγείς, ο Λαός της Συρίας στηρίζει με φανατισμό, στην συντριπτική του πλειοψηφία, τον Πρόεδρο Άσαντ.
Σύμφωνα με έκθεση του ελεγχόμενου εκ του διεθνούς σιωνισμού ΝΑΤΟ, ο Άσαντ κέρδισε τον πόλεμο στη καρδιά και στο μυαλό των Σύρων. Η έκθεση του ΝΑΤΟ βασίστηκε στα δεδομένα οργανώσεων φιλοδυτικού προσανατολισμού, οι οποίες και διαπίστωσαν μια μεταστροφή ακόμη και των σουνιτών οι οποίοι στην αρχή του εμφυλίου είχαν ταχθεί κατά του Άσαντ. Η διαφαινόμενη όμως απειλή της ανάληψης της εξουσίας από κύκλους προσκείμενους στην Αλ Κάιντα, οδήγησε την πλειοψηφία των σουνιτών στην αλλαγή στάσης, προτιμώντας την συνέχιση της διακυβέρνησης Άσαντ.
Τα δεδομένα των οργανώσεων από τον εμφύλιο της Συρίας, ο οποίος μαίνεται επί 2 έτη και έχει στοιχίσει τις ζωές 90.000 ανθρώπων, υποδεικνύουν ότι αυτή τη στιγμή το 70% του συριακού λαού βρίσκεται στο πλευρό του Σύρου Προέδρου. Κατά τις δυτικές εκτιμήσεις, αυτός είναι και ο κρίσιμος παράγοντας ο οποίος και κρίνει την αναμέτρηση: οι αντάρτες συντρίβονται σε όλα τα μέτωπα διότι ο λαός στηρίζει τον Άσαντ! Οι ίδιες εκτιμήσεις, αφήνουν να εννοηθεί ότι το πραγματικό έρεισμα των ανταρτών στο συριακό λαό, κυμαίνεται σε ένα επίπεδο του 10%, ενώ ένα 20% εμφανίζεται ουδέτερο.
Παρά ταύτα, οι δυτικές δημοκρατίες και δη οι ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία, επιμένουν στην συνέχιση των εχθροπραξιών, ενισχύοντας υλικοτεχνικά αλλά και με πακτωλούς χρημάτων τους ισλαμιστές αντάρτες. Αραβικές πηγές μάλιστα, αναφέρουν ότι η πλειοψηφία των εσωτερικών εχθρών του Άσαντ έχει καταθέσει τα όπλα, ενώ εκείνοι οι οποίοι συνεχίζουν να μάχονται, έχοντας την ευθύνη των απίστευτων φρικαλεοτήτων κατά των υποστηρικτών του Άσαντ και πολύ περισσότερο της χριστιανικής κοινότητας, είναι οι ισλαμιστές μισθοφόροι, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ενώ εξοπλίζονται με τα όπλα της «πολιτισμένης» Δύσης.
70% λοιπόν του Λαού της Συρίας, αναγνωρίζει στον Μπασάρ αλ Άσαντ και το Καθεστώς του, την φυσική ηγεσία της χώρας. Εντούτοις, οι κατά τ’ άλλα «δημοκράτες» εμμένουν στην συνέχιση των σφαγών του άμαχου πληθυσμού, ώστε να επιτευχθεί η πτώση του Σύρου Προέδρου. Παρά τα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών όμως, το ηθικό του συριακού λαού δεν κάμπτεται, η δε πίστη στο πρόσωπο του ηγέτη τους παραμένει ακλόνητη! Αυτό το οποίο συμβαίνει στη Συρία σήμερα, μπορεί κάλλιστα να περιγραφεί ως η συντριβή της αμερικανοσιωνιστικής ψευτοδημοκρατίας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: