Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ»: ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ 3% ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!



Είναι σιγουρότατο, ότι οι πιο «σκληροί» καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, του στενού πυρήνα των συγκροτημάτων του τύπου, γνωρίζουν πολύ καλά τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων και τις τάσεις που υπάρχουν. Έγραψε, λοιπόν, ο πολύ καλά πληροφορημένος «Βηματοδότης»:

«Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις ευρωπιέσεις που δέχονται και θα δεχθούν το ΠαΣοΚ και η ΔΗΜΑΡ για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές του 2014. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο θα προχωρήσουν τα σχέδια και τι μορφή θα πάρουν, στενής ή χαλαρότερης συνεργασίας. Ξέρω όμως ότι ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να συζητούν για θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο.
Θα ήταν ορθότερο βέβαια να πω «για τη θέση» (του επικεφαλής) στο ευρωψηφοδέλτιο, καθώς για το ΠαΣοΚ και τη ΔΗΜΑΡ ακόμη και η εκλογή ενός ευρωβουλευτή θα πρέπει να θεωρηθεί ρεαλιστικός στόχος (για να μην πω, επιτυχία).».
«Επιτυχία», λοιπόν, θεωρεί ο καθεστωτικός μεγαλοδημοσιογράφος την εκλογή έστω και ενός ευρωβουλευτή από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ. Φανταστείτε τι ποσοστά έχει δει ο άνθρωπος για να τα γράφει αυτά! Μήπως τα μισά απ’ αυτά που εμφανίζουν οι (φανερές) δημοσκοπήσεις και μάλιστα με καθοδικές τάσεις;; Μήπως, τα δύο αποκόμματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας βρίσκονται πάνω-κάτω στο 3% έκαστο, εξ’ ου και η αβεβαιότητα της εκλογής έστω και ενός ευρωβουλευτή;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: