Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Παρερμηνεύουν τον Ισοκράτη για να δώσουν ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες!!



Εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή φωνάζει από καιρό, ότι δηλαδή το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο είναι η αρχή μόνο μιας σειράς στοχευμένων ενεργειών οι οποίες επιδιώκουν τη φίμωση του Ελληνικού Λαού και την κάμψη της αντιστάσεώς του στις βουλές των παγκόσμιων εξουσιαστών, αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα.


Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως οι συνέταιροι της συγκυβέρνησης του μνημονίου, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, βρίσκονται -κατόπιν πιέσεων των εταίρων- σε διαβούλευση, ώστε να τροποποιηθούν οι διατάξεις του νόμου 3838 για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών, οι οποίες είχαν κριθεί αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αυτά ανέφερε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός των Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη. Για εκείνους οι οποίοι έχουν ασθενή μνήμη, να θυμίσουμε πως η κυρία Γιαννακάκη είναι εκείνη η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου η οποία ευθύς μετά την εκλογή της, είχε καταθέσει ερώτηση απαιτώντας το ελληνικό Κράτος να συμμορφωθεί με τις ευρωπαϊκές αποφάσεις και οδηγίες, επιτρέποντας στους μειονοτικούς συλλόγους της Θράκης, να φέρουν τον τίτλο «τουρκικός»!

Κάποιοι ισχυρίζονται πως το κόμμα του Κουβέλη, η ΔΗΜΑΡ, υπήρξε το δεκανίκι των μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτό το οποίο εμείς διαπιστώνουμε είναι πως το κόμμα του Κουβέλη συναγωνίζεται σε ανθελληνισμό και δουλοπρέπεια προς τους ξένους, το κόμμα του Τσίπρα. Η ΔΗΜΑΡ λοιπόν δίνει το έναυσμα και οι άλλοι δύο συνέταιροι χορεύουν στο ρυθμό της, προωθώντας μέτρα τα οποία επί της ουσίας στρέφονται κατά του Ελληνικού Λαού. Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χ. Αθανασίου, έχουν ως εξής: «Προθέσεις του υπουργείου είναι να μπουν ουσιαστικά κριτήρια. Η γέννηση ενός παιδιού στην Ελλάδα δεν αρκεί από μόνη της, ούτε η πρότερη διαμονή των γονέων του στην Ελλάδα -αυτό αφορά τους γονείς. Το κριτήριο θα στηρίζεται στον Ισοκράτη, και να μην το ξεχάσετε! Θα βάλουμε το στοιχείο της παιδείας: ουσιαστικό κριτήριο θα είναι η μόρφωση του παιδιού. Δεν μπορεί το ελληνόπουλο να πηγαίνει υποχρεωτικά 9 χρόνια στο σχολείο και να μην πηγαίνει ο αλλοδαπός. Το ίδιο και για τα παιδιά που γεννιούνται έξω και σπουδάζουν εδώ. Και συζητούμε και το ζήτημα της ενηλικίωσης, κάτι που έχουν πολλές χώρες. Δεν μπορεί ο γονιός να αποφασίζει για το παιδί του, αν θα πάρει την ελληνική ιθαγένεια, γιατί το παιδί του όταν ενηλικιωθεί μπορεί να μην την θέλει. Αλλάζουμε τη φιλοσοφία. Δεν δίνουμε ιθαγένεια με την ελπίδα να ενταχθεί ο αλλοδαπός στην ελληνική κοινωνία, αλλά την δίνουμε ως επιβράβευση της δικής του προσπάθειας»!

Το Καθεστώς δηλαδή, των Μνημονίων, το οποίο υποτίθεται πως εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα, κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του προκειμένου να αφανίσει αργά και μεθοδικά τους Έλληνες, παραχωρώντας πλήθος προνομίων στους λαθροεισβολείς. «Επιβράβευση της προσπάθειας των αλλοδαπών μαθητών» λοιπόν, η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοεθνείς, οι οποίοι εισήλθαν και διαμένουν παρανόμως στη χώρα! Αυτή είναι η τάχα «πατριωτική» Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, η οποία προκειμένου να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία είναι διατεθειμένη να συμβάλλει κατά τρόπο καθοριστικό στην επιχειρούμενη βιολογική εξόντωση του Ελληνικού Έθνους. Εκείνο βέβαια το οποίο αποτελεί τεράστια ύβρη έναντι της Ιστορίας του Έθνους μας και βαθύτατη προσβολή εις βάρος του Λαού μας, είναι το γεγονός πως οι υποτακτικοί των τοκογλύφων και του διεθνούς σιωνισμού, επιχειρούν να καλύψουν τα αντεθνικά τους έργα, με το μανδύα της «ισοκρατικής παιδείας». Διαστρεβλώνοντας τα λόγια του σπουδαίου Ισοκράτη, νομίζουν πως θα ξεγελάσουν τον Ελληνικό Λαό, καλλιεργώντας του την πεποίθηση πως τα δικά τους ανοσιουργήματα τα έπρατταν και οι αρχαίοι Έλληνες.

Επί του θέματος «ισοκρατική παιδεία», το οποίο δολίως χρησιμοποιούν οι αχυράνθρωποι των ξένων ως άλλοθι της ανθελληνικής τους δράσης, παραθέτουμε όσα ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος έγραψε, στο τεύχος 107 του περιοδικού «Χρυσή Αυγή», από το 2002: "Αυτοί που χρησιμοποιούν τα λόγια αυτά του Ισοκράτους για να στηρίζουν αυτόν τον συλλογισμό είτε είναι αμόρφωτοι, είτε σκοπίμως διαστρεβλώνουν την Σκέψη και το Πνεύμα του Μεγάλου αυτού Έλληνος. Αυτό γιατί όπως διεξοδικά θα δούμε στην συνέχεια ο Ισοκράτης καμμία πρόθεση δεν είχε να πει αυτά, που αυτοί αυθαίρετα λέγουν, ερμηνεύοντας δήθεν τον Ισοκράτη. Ας δούμε τι λέει για την περίφημη αυτή φράση του Ισοκράτους ο μεγάλος και έγκριτος Γερμανός ιστορικός ULRICH WILCKEN:

“Ο Ισοκράτης αναφέρει βέβαια στον “Πανηγυρικό” του (380 π.Χ.) ότι η Αθήνα υπερέχει τόσο πολύ στην σκέψη και τον λόγο, ώστε “οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι, και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας” (παρ. 50). Ωστόσο με την φράση αυτή ο Ισοκράτης δεν θέλει να συμπεριλάβει (όπως υποστηρίχθηκε συχνά) στους Έλληνες και τους εξελληνισμένους αυτούς βαρβάρους, γιατί γι’ αυτόν οι βάρβαροι, ιδιαίτερα οι Πέρσες, εξακολουθούσαν να είναι οι “φυσικοί” εχθροί των Ελλήνων (Πανηγ. παρ. 158, πρβλ. Παναθ. παρ. 163). Το νόημα της φράσεως είναι μάλλον ότι ο Ισοκράτης θεωρεί πραγματικούς Έλληνες μόνον τους Έλληνες εκείνους που είχαν λάβει αττική μόρφωση.”(ULRICH WILCKEN – ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 1976, Μετάφραση του Καθηγητού κ. Ι.Τουλουμάκου).

Και καταλήγει ο Αρχηγός μας: «Άφησα όμως για να κλείσω το κείμενο αυτό αγαπητέ αναγνώστη, την παράγραφο 131 του “Πανηγυρικού”: “Έχομεν όμως να κατακρίνομεν τους Λακεδαιμονίους και δια την εξής αιτίαν: ότι δηλαδή αναγκάζουν τους γείτονάς των να γίνονται είλωτες της πόλεώς των, ενώ δια το κοινόν συμφέρον των συμμάχων των δεν φροντίζουν να επιτύχουν κάτι παρόμοιον. Και όμως έχουν όλην την δυνατότητα να διαλύσουν την εχθρότητα μαζί μας και να αναγκάσουν όλους τους βαρβάρους να γίνουν περίοικοι όλης της Ελλάδος”. Κατακρίνει δηλαδή τους Λακεδαιμονίους ότι έχουν κάνει είλωτες τους Έλληνες γείτονές τους και τους προτείνει να ενωθούν με τους υπόλοιπους Έλληνες, ώστε να αναγκάσουν όλους τους βάρβαρους να τεθούν κάτω από την εξουσία, να γίνουν περίοικοι, των Ελλήνων. Μάλιστα, αυτός ήταν ο “διεθνιστής” Ισοκράτης, όπως θέλουν να μας τον παρουσιάσουν οι διανοούμενοι – παρανοούμενοι της θολοκουλτούρας και του οικουμενισμού, όποια μορφή και αν έχει αυτός, θρησκευτική, μαρξιστική ή φιλελεύθερη».

Τα παραπάνω αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι των ενεργειών τόσο της τρικομματικής συγκυβέρνησης των μνημονίων, όσο και της διεθνιστικής Αριστεράς των ανθελλήνων. Αμφότεροι στοχεύουν στη διάλυση του ελληνικού εθνικού κορμού, στη διαγραφή της συλλογικής εθνικής μνήμης και Ιστορίας, στην εκρίζωση των Ελλήνων από τον τόπο τους και στην αντικατάστασή τους με τους εξαθλιωμένους ασιάτες και αφρικανούς, τα αναγκαία -και φτηνά- γρανάζια, για να δουλέψει η καπιταλιστική μηχανή. Ο Ελληνικός Λαός, έχει μόνο μία απάντηση στα σχέδια του αφελληνισμού: Χρυσή Αυγή, για την Πατρίδα και το Λαό μας!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: