Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αναρχοαριστεροί απαγόρεψαν να ανέβει θεατρική παράσταση στο "Εμπρός"...'Μούγγα' όλα τα ΜΜΕ !!



Τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη ένας αλβανός συγγραφέας επιχειρεί στο θέατρο "Χυτήριο" να ανεβάσει μια εμετική, υβριστική για την ορθοδοξία και το Χριστό, παράσταση με τίτλο "Corpus Christi".


Έλληνες πιστοί και πατριώτες, με πρωτοπόρα τη Χρυσή Αυγή, αντιστέκονται στη βεβήλωση της Πίστης του 95% των Ελλήνων, που ταυτόχρονα αποτελούσε και ποινικό αδίκημα καθώς καταπατούσε το Σύνταγμα.

Τα ΜΜΕ εκείνη την περίοδο βρίθουν από κατασυκοφαντικά ρεπορτάζ για τη "φασίζουσα" νοοτροπία της Χρυσής Αυγής και ολίγων "γραφικών" που επιδιώκουν να φιμώσουν την...τέχνη!
Άρθρα επί άρθρων, μέχρι και .....
εκπομπές στην τηλεόραση θα πλαισιώσουν την προπαγάνδα της φιλελεύθερης - μαρξιστικής υποκουλτούρας.

Η αστυνομία προστατεύει τους...ηθοποιούς οι οποίοι ηρωποιούνται από βουλευτές της Αριστεράς όπως η Ρεπούση, ο Τ(Σ)ατσόπουλος και ο Μπίστης, και την ίδια ώρα συλλαμβάνει και ξυλοφορτώνει Έλληνες.

Όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως με συνεχείς ανακοινώσεις θα εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους...δοκιμαζόμενους καλλιτέχνες καλώντας τον κόσμο να υψώσει "αντιφασιστικό μέτωπο" στη Χρυσή Αύγη.


6 μήνες μετά οι αριστεριστές με βίαιο τρόπο θα εκδιώξουν τους θεατές από το θέατρο "Εμπρός" με την αιτιολογία ότι ο συγγραφέας - σκηνοθέτης είναι "συστημικός" και θα σταματήσουν την παράσταση.

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατίας":

"Σάλο και αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να μην ανέβει στο "Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός" η παράσταση "Ιερή Πόρνη" του Γιάννη Σολδάτου μετά την συνέντευξή του σε ημερήσια εφημερίδα όπου έκανε λόγο για σαρωτικές αλλαγές στο χώρο του κινηματογράφου. Η πρωτοφανής αυτή απόφαση λογοκρισίας του θεατρικού έργου, πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά, αφού ακόμη και η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να εμποδίσει το ανέβασμα του "Corpus Christi" πάρθηκε την περασμένη Παρασκευή και ενώ βρίσκονταν στο θέατρο στου Ψυρρή αρκετοί θεατές.
Η λαϊκή συνέλευση σε ένδειξη διαμαρτυρίας απαγόρευσε το ανέβασμα του έργου που αποτελούνταν από δύο μονόπρακτα που έφεραν την υπογραφή του Γ. Σολδάτου και της γυναίκας του.
Η δικαιολογία της απόφασης για απαγόρευση ήταν ότι ο συγγραφέας είναι "συστημικός" και άτυπος σύμβουλος αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα.
Οι "γνωστοί - άγνωστοι" λοιπόν εμπόδισαν το κοινό να παρακολουθήσει την παράσταση καταργώντας το αναφαίρετο δικαίωμα της δημοκρατικής έκφρασης."


Την είδηση αυτή στην κυριολεξία "εθάψαν" όλα τα ΜΜΕ.
Άλλωστε τι θα μπορούσαν να πουν για τα αγαπημένα τους "παιδιά" των εξαρχείων και των Βορείων Προαστίων;

Υ.Γ.
Η τραγική ειρωνεία του παραπάνω γεγονότος είναι πως η παράσταση τιτλοφορείται ως "Η Ιερή Πόρνη".
Σίγουρα πολλοί εκ των δημοσιογράφων και των αριστερών θα ένοιωθαν μια βαθύτερη έλξη προς ταύτιση με τους πρωταγωνιστές!

paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: