Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Τζέφρυ προπαγανδίζει την παγκοσμιοποίηση

Ο Τζέφρυ προπαγανδίζει την παγκοσμιοποίηση
Υπό μορφήν περιοδεύοντος θιάσου, ο Τζέφρυ Παπανδρέου ταξιδεύει στην Ευρώπη και στον κόσμο, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την καθοριστική συμβολή του στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας γενικότερα, ελέω του μνημονίου. Μιλώντας στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, τούτη τη φορά, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, ο άνθρωπος που έσπρωξε την Πατρίδα μας στα νύχια του ΔΝΤ και των παγκόσμιων τοκογλύφων, είπε πράγματα τα οποία αποκαλύπτουν το μέγεθος της προδοσίας που συντελέστηκε στην πλάτη του Ελληνικού Λαού.
Αναφερόμενος στα γεγονότα εκείνου του Απριλίου του 2010, ο πρώην πρωθυπουργός και σημερινός τουρίστας του κοινοβουλίου, είπε: «Απρίλιος 2010, μια Κυριακή βράδυ, βρίσκομαι σε συνεδρίαση με τους Ευρωπαίους ομολόγους μου. Είχα μόλις εκλεγεί Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Είχα όμως το θλιβερό προνόμιο να ανακαλύψω πως το έλλειμμα της χώρας μου δεν ήταν 6% του ΑΕΠ, όπως επίσημα είχε δηλωθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές αλλά πολύ μεγαλύτερο, έφτασε το 15,6%. Χρόνος δε μας δόθηκε. Φανταστείτε τους εαυτούς σας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες. Εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις, η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή, η ένταση στα ύψη. Είναι πλέον 2 παρά 10 τα ξημερώματα.
Ένας Πρωθυπουργός φωνάζει:
- Γρήγορα, έχουμε μόνο 10 λεπτά.
Τον ερωτώ:
- Γιατί; Έχουμε σοβαρές αποφάσεις να λάβουμε, χρειαζόμαστε χρόνο
Ένας άλλος Πρωθυπουργός παρεμβαίνει και λέει:
- Χρειαζόμαστε μία συμφωνία τώρα. Σε 10 λεπτά ανοίγουν οι αγορές στην Ιαπωνία και θα έχουμε πανωλεθρία στην παγκόσμια οικονομία.
Σε αυτά τα 10 λεπτά λοιπόν, γρήγορα, ήρθαμε σε συμφωνία. Αυτή τη φορά δεν ήταν οι στρατιωτικοί, αλλά "οι αγορές" που κρατούσαν το όπλο στα κεφάλια όλων μας».
Αυτός ο άνθρωπος, υπήρξε πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα, έλαβε την επαίσχυντη και προδοτική απόφαση να καταδικάσει τον Ελληνικό Λαό σε εξαθλίωση, την δε Πατρίδα μας να την παραδώσει έρμαιο στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. Αφού όμως απολογήθηκε για την «δυσκολότερη» απόφαση της ζωής του, ο κύριος Παπανδρέου, προχώρησε στο ζήτημα το οποίο τον απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο, μετά την καταστροφική για την Ελλάδα πρωθυπουργική του θητεία. «Πάνω από την Κυβέρνηση και πάνω από τις αγορές ήταν η διακυβέρνηση των πολιτών (εννοεί στην Αρχαία Ελλάδα). Σήμερα έχει παγκοσμιοποιηθεί η Οικονομία αλλά όχι και η Δημοκρατία και οι θεσμοί της. Οι πολιτικοί μας περιορίζονται στη στενή τοπικιστική άσκηση πολιτικής και οι πολίτες είναι η λεία δυνάμεων που ενεργούν πέρα από κάθε έλεγχο», δήλωσε με στόμφο, επισημαίνοντας πως «είναι ανάγκη να οραματιστούμε ξανά ως το πεδίο μιας παγκοσμιοποιημένης Δημοκρατίας»!
Δεν του φτάνει δηλαδή η καταστροφή της Ελλάδος, αλλά οραματίζεται μια παγκόσμια δημοκρατία της οικονομικής ελίτ, η οποία θα εξουσιάζει τους Λαούς λαμβάνοντας αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα. Για τον Τζέφρυ, τα εθνικά κράτη και οι εθνικές κυβερνήσεις, είναι φαινόμενα αναχρονιστικά, τα οποία θα πρέπει να αντικατασταθούν από μια ισχυρή παγκόσμια κυβέρνηση. «Να σχεδιάσουμε μια Ευρωπαϊκή "Αγορά", όχι μόνο για αγαθά και υπηρεσίες αλλά και για τους πολίτες. Να μάθουμε από την ανταλλαγή ιδεών, καινοτομίας, διαπολιτισμικής τέχνης, συμμετοχής (online και offline) και δημιουργικών λύσεων. Ας οραματιστούμε τους πολίτες της Ευρώπης να ψηφίζουν απευθείας τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιτροπές πολιτών, διαλεγμένους από κλήρωση να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, έστω και πολύπλοκων. Πανευρωπαϊκά δημοψηφίσματα που οι πολίτες να ψηφίζουν ως νομοθέτες μελλοντικών συνθηκών. Ας ενδυναμώσουμε τους ανέργους με υποτροφίες και κουπόνια για να σπουδάσουν ή και να μετεκπαιδευτούν, όπου αυτοί θέλουν στην Ευρώπη. Να μια ιδέα: Γιατί να μην έχουμε τους πρώτους Ευρωπαίους πολίτες με το να δώσουμε στους μετανάστες Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια και όχι Ελληνική, ή Γερμανική ή Γαλλική;», τόνισε ο κύριος Παπανδρέου, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα για τίνος τα συμφέροντα εργάζεται και τι ακριβώς προωθεί.
Καθίσταται σαφές, ότι η οικονομική επίθεση στην Ελλάδα από τους γύπες της διεθνούς τοκογλυφίας, έγινε με το άνοιγμα της «κερκόπορτας», από τους σύγχρονους Εφιάλτες της ελληνικής πολιτικής ζωής. Αυτούς οι οποίοι σήμερα εξακολουθούν να κυβερνούν την Πατρίδα μας, ακολουθώντας τις προσταγές του διεθνούς κεφαλαίου, του ΔΝΤ και της Τρόικα. Η μοναδική τιμωρία για τα ανείπωτα δεινά, τα οποία επέβαλαν στο Λαό μας, είναι η στήριξη του αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν, ο δε τόπος να ξεβρωμίσει από τους υποτακτικούς των ξένων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: