Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ!

zouganelis-theatro-xwra-8
Είναι γνωστό, πως από το 1974 και εντεύθεν, υπάρχει στην Ελλάδα και σε όλους τους χώρους, καθεστώς άγριας μαρξιστικής ιδεολογικής τρομοκρατίας, που θυμίζει έντονα ατμόσφαιρα των σταλινικών δικών της Μόσχας. Αλίμονο, λοιπόν, σε όποιον τολμήσει να εκφέρει αντίθετη άποψη από την κυρίαρχη μαρξιστική. Τα κόκκινα τσακάλια της πολιτικής ορθότητας που καραδοκούν πέφτουν απάνω του να τον φάνε! Ο πιο σκληρός πυρήνας των σταλινικών υπάρχει στον δημοσιογραφικό και στον καλλιτεχνικό χώρο!
Τον τελευταίο χρόνο, που εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, η… επαγρύπνηση των σταλινικών ιεροεξεταστών έχει αυξηθεί στο έπακρο και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να κατασπαράξει οποιονδήποτε διαφωνούντα με το καθεστώς και τα αριστερά του δεκανίκια και έστω και κατ’ ελάχιστο συμφωνούντα με την Χρυσή Αυγή.
Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος έκανε κάποιες δηλώσεις για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, που ερμηνεύτηκαν –και πολύ σωστά!- ως αναφορές υπέρ της Χρυσής Αυγής. Χθες, λοιπόν, κάποιος μικρός Στάλιν της… επαγρύπνησης, ονόματι Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος γενικώς δηλώνει «πολυτάλαντος καλλιτέχνης» (τη μία κάνει τον ηθοποιό, την άλλη τον τραγουδιστή, την παράλλη τον διασκεδαστή και τώρα τελευταία τον… Γαλιλαίο σε παρακμιακή διαφήμιση τζόγου – «πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», που λέμε…-, έκανε… πύρινες δηλώσεις στο κανάλι των μεγαλοκαπιταλιστών Βαρδινογιάννηδων (STAR) κατά του δημοφιλούς τραγουδιστή, με ύφος αρκούντως… ιεροεξεταστικό:
«Οι άνθρωποι που έχουν λόγο χωρίς να έχουν μνήμη, λογικά δεν θα έπρεπε να έχουν λόγο. Όλα αυτά τα παιδιά που αγαπήθηκαν από το λαό, ακριβώς επειδή ένα μεγάλο κομμάτι του λαού βρήκε αναφορά στα πρόσωπά τους λόγω πνευματικής συγγένειας, δεν έχουν καμία ουσιαστική σχέση με το πνεύμα, τη μνήμη, την ιστορία, την αγάπη για την πατρίδα, και είναι άξιοι της μοίρας τους».
Να το χωνέψουν οι διάφοροι μαρξιστές- ιεροεξεταστές, πως η εποχή τους πέρασε ανεπιστρεπτί. Ας αποσυρθούν, λοιπόν, στα βάθη της ιστορίας κι ας αφήσουν ήσυχο το «πνεύμα» (!!!) και την υποτιθέμενη «ποιότητα»!
(ΥΓ): Ζουγανέλη, «γυρίζει το ματσάκι»; Ε ρε… πνεύμα και… ποιότης!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: