Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αθήνα: Πακιστανός έκαψε ζωντανό τον ομοεθνή συγκάτοικό του

Αθήνα: Πακιστανός έκαψε ζωντανό τον ομοεθνή συγκάτοικό του
41χρονος πακιστανός έβαλε φωτιά στον 24χρονο ομοεθνή του, την ώρα που κοιμόταν για προσωπικές διαφορές

Τα κρούσματα εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών δεν έχουν τέλος στην Ελλάδα. Νέο φρικιαστικό έγκλημα, αυτή τη φορά εις βάρος πακιστανού από έναν ομοεθνή του σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι πακιστανός ηλικίας 41 χρόνων περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και αφού έβαλε φωτιά, έκαψε ζωντανό τον ηλικίας 24 χρόνων συγκάτοικό του, με τον οποίο είχε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη οικονομικές,προσωπικές διαφορές και γιατί τον είχε προσβάλει στο παρελθόν.

Το φρικτό έγκλημα έγινε την περασμένη Τετάρτη σε διαμέρισμα επί της οδού Σερίφου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Οι άνδρες της πυροσβεστικής που κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο, τον άτυχο 24χρονο, με εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Οι λαθρομετανάστες διαπράττουν φρικτά εγκλήματα και αλωνίζουν ανενόχλητοι σε όλη τη χώρα, ενώ οι αρμόδιοι φορείς ως εντολοδότες ξένων κέντρων θεσπίζουν "αντιρατσιστικούς" νόμους,όταν ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Η λύση είναι μία: Δώσε δύναμη στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: