Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Δημοτικό σχολείο της Ξάνθης διοργάνωσε εκδρομή στο φερόμενο ως σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ

ΑΙΣΧΟΣ! Δημοτικό σχολείο της Ξάνθης διοργάνωσε εκδρομή στο φερόμενο ως σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ
Με καμάρι η σελίδα του Τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης (T.C. Selanik Başkonsolosluğu) προβάλει φωτογραφία από την επίσκεψη γονέων, διδασκάλων και μαθητών δημοτικού σχολείου από χωριό της Ξάνθης στο σπίτι του σφαγέα Κεμάλ Aτατούρκ.
Η εκδρομή από ποιους οργανώθηκε; Μήπως από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής κι από τον ψευτομουφτή Ξάνθης; Τα πρακτοράκια της Άγκυρας κάνουν καλά την δουλειά τους δρώντας ανενόχλητα στην Ξάνθη, δημιουργώντας φυτώρια πρακτόρων και ανθελληνισμού, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία και την αδιαφορία της τοπικής πολιτικής αρχής, και την ανοχή των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.
Φαίνεται ξεκάθαρα ο ανεύθυνος και με πολλά ερωτηματικά ρόλος των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποίοι στο πνεύμα της εποχής που επιτάσσει το δόγμα του ευρύτερου εκτουρκισμού που διαφαίνεται στην Θράκη μας, συναινούν σε μία τέτοιου είδους ανθελληνική, αντι-εκπαιδευτική ενέργεια.
Με την αδιαφορία και την ανικανότητά τους για την Θράκη οι πολιτικές ντόπιες καρικατούρες όλων των αποχρώσεων, αλλά και η επικίνδυνη ασυνειδησία ορισμένων, κατάφεραν να γιγαντώσουν τον τουρκικό παράγοντα, τους τουρκόψυχους πρακτορίσκους, αφήνοντάς τους εδώ και δεκαετίες να γενιτσαρεύουν με όπλο το χρήμα, Έλληνες μουσουλμάνους, Πομάκους στην καταγωγή εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού. Δυστυχώς πλέον στην Θράκη δεν μιλάμε για εθνικά επικίνδυνα παιχνίδια, αλλά για ξεκάθαρες πράξεις και επιλογές εθνικής προδοσίας.
Στο χέρι μας είναι οι ανθελληνικές προσπάθειες όλων αυτών των επαγγελματιών ανθελλήνων, νεοραγιάδων αλλά και των τουρκόφρονων συνεταίρων τους, να πέσουν στο κενό και τα βρώμικα σχέδιά τους για την Ελληνική Θράκη να μην γίνουν πραγματικότητα. Γι' αυτό και η ενίσχυση του αγώνα μας από τους Θρακιώτες δεν είναι πράξη πολιτική, αλλά ξεκάθαρα εθνική. Σταθείτε δίπλα μας και ενισχύστε με κάθε τρόπο τους Έλληνες Εθνικιστές. Μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το μέλλον της Ελληνικότητας της Θράκης.
Κόνι Κρυσταλίδου - Τ.Ο. Ξάνθης
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: