Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών

Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών
Το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας όχι μόνο υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στη Πατρίδα μας, αλλά επιπλέον τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, την ίδια ώρα που για τους Έλληνες η καθημερινότητα μοιάζει με πραγματική κόλαση!
Με απόφαση των  υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ θα παραχωρηθούν στους μουσουλμάνους προκειμένου να εορτάσουν το Ραμαζάνι. Η απόφαση ελήφθη  στο πλαίσιο του «σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου», ενώ καλούνται και οργανώσεις και σωματεία μουσουλμάνων στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν.
Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι χώροι παραχωρούνται στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι. Αποτελεί όμως τεράστια αντεθνική πρόκληση το γεγονός ότι το ίδιο το ανθελληνικό Κράτος προστατεύει τις θρησκευτικές ελευθερίες των λαθρομεταναστών την ίδια στιγμή που καταπατά κάθε συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων, όπως απεδείχθη στην περίπτωση της επιβολής των Μνημονίων όσο και στην υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Προφανώς, δικαιώματα στην Ελλάδα έχουν μόνο οι κρατικοδίαιτοι διεθνιστές της αριστεράς και της δεξιάς και φυσικά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που οι ψευτοδημοκράτες μαζεύουν στην Πατρίδα μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: