Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει τους λόγους που σύσσωμο το καθεστώς πολέμησε την Χρυσή Αυγή στο Πέραμα

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει τους λόγους που σύσσωμο το καθεστώς πολέμησε την Χρυσή Αυγή στο Πέραμα
Οδοιπορικό στο Πέραμα επεχείρησε η κάμερα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, προκειμένου να καταγράψει τις συνθήκες στις οποίες ζουν οι άνθρωποι της περιοχής, που αποτέλεσε το επίκεντρο των καθεστωτικών προσπαθειών εναντίον της Χρυσής Αυγής. Με την αγαστή συνεργασία των τσοντοκάναλων της διαπλοκής, των ροπαλοφόρων κομμουνιστών, τρομοκρατών και επίορκων, το καθεστώς επεχείρησε τον περιορισμό της Χρυσής Αυγής σε μία περιοχή που έχει μεγάλη αποδοχή.
Σήμερα, σχεδόν 20 μήνες μετά την απαρχή της σκευωρίας, η περιοχή είναι «ίσως η πιο χαρακτηριστική εικόνα της μνημονιακής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και αυτό που αποτυπώνεται ανάγλυφα στην ευρύτερη περιοχή είναι ο ορισμός της ανθρωπιστικής κρίσης», όπως σημειώνει ευστόχως το δημοσίευμα, που συνοδεύει το οδοιπορικό.
Πάμφτωχοι και ανήμποροι άνθρωποι μαρτυρούν στην κάμερα του ΑΠΕ – ΜΠΕ τις συνθήκες στις οποίες ζούνε και δηλώνουν ανακουφισμένοι από τα συσσίτια, ενώ αποτροπιασμό βγάζει η δήλωση 65χρονης, που «πληρώνει ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που μάλλον για παράπηγμα μοιάζει».
Η ανεργία είναι τρομακτική και όπως σημειώνει ο πρόεδρος του εξωραϊστικού Συλλόγου «Θησέας», Θεόφιλος Αποστολάκης, ο μοναδικός τρόπος για να βρει κάποιος δουλειά είναι με… μέσον. «Βρίσκεις δουλειά μόνο αν έχεις κάποιο κανάλι. Βουλευτές, συνδικαλιστές, υπουργοί. Αν δεν έχεις αυτά τα κανάλια δεν μπαίνεις μέσα να δουλέψεις». Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής και των όσων κατήγγειλε, σχετικά με την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, για την δράση των συνδικαλιστών, που λυμαίνονται την περιοχή.
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης των συνδικαλιστών και την συνεργασία τους με διεφθαρμένους εργοδότες και επαγγελματίες «αντιρατσιστές», αφήνουμε το κείμενο του ΑΠΕ – ΜΠΕ να μιλήσει από μόνο του: «Την περασμένη Πέμπτη, μόνο μια εταιρεία δούλευε στη δεξαμενή της ζώνη, η οποία κατηγορείται ότι προσλαμβάνει όχι εργάτες από την περιοχή, αλλά αλλοδαπούς για να ρίξει τα μεροκάματα. Η παρουσία μιας Πόρσε Καγιέν και η συνεννόηση με έναν αλλοδαπό επιστάτη ίσως να ήταν η πηγή της εντολής που μας ήρθε να μην κινηματογραφήσουμε βορειοαφρικανούς, και η άρνηση εκπροσώπου της εταιρείας να μας δώσει συνέντευξη».
Είναι προφανές το ποια είναι τα συμφέροντα που πρόσταξαν την πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής στην συγκεκριμένη περιοχή. Μία «μπίζνα» που κάνει ακόμα και τον κατώτατο συνδικαλιστή να κυκλοφορεί με «Πόρσε Καγιέν» και να του επιτρέπει να «τακτοποιεί» «ημετέρους» και λαθρομετανάστες, ώστε να εισπράττει «πολιτικά» και οικονομικά, δεν θα μπορούσε να αφεθεί σε αυτούς που πιστεύουν στην αξιοκρατία και δεν δεσμεύονται, ούτε πρεσβεύουν συμφέροντα.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων Εργατών!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: