Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...!!!


ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ...

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Ζαν Κλώντ Γιούνκερ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον επι της ουσίας ψεύτη και κατηγορώντας τον ότι παραπλάνησε τους έλληνες πολίτες για τις προτάσεις που είχε κάνει ο ίδιος για να βγει η χώρα από την κρίση.

Ο Γιούνκερ για πρώτη φορά μίλησε σε αυτούς τους τόνους και έδειξε επι της ουσίας ότι δύσκολα θα καθήσει μαζί του στο ίδιο τραπέζι! Οι δηλώσεις αυτές κρίνονται πολύ σημαντικές αφού επι της ουσίας ο Πρόεδρος της Κομισιόν σήκωσε το γάντι και απάντησε ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα. Κάποιοι ήδη μιλούν για τιο τέλος της διαπραγμάτευσης αφού αναρωτιώνται μετά από αυτή την ένταση πως θα καθήσουν ξανά στο διαπραγματευτικό τραπέζι οι δυο άνδρες. Και όταν ο Πρόεδρος της Κομισιόν αποκαλεί έναν πρωθυπουργό ψεύτη, ο δρόμος δείχνει να είναι χωρίς γυρισμό.

«Δεν με ενδιαφέρει η ελληνική κυβέρνηση, με νοιάζει ο ελληνικός λαός», είπε ο Γιούνκερ και τόνισε ότι πολλοί «υποφέρουν περισσότερο από άλλους στην ΕΕ», από την προσπάθεια μείωσης του χρέους.

Είπε ακόμα ότι από την Κυριακή δεν έχει καμία επαφή με την ελληνική κυβέρνηση από την Κυριακή αφού οι διαπραγματεύσεις δεν πηγαίνουν πουθενά.

«Η διαπραγμάτευση εντός και εκτός Ελλάδος θα ήταν ευκολότερη αν η ελληνική κυβέρνηση έλεγε επακριβώς τι προτείνει η Κομισιόν». Κατηγορώ τους Έλληνες (την κυβέρνηση) ότι λέει πράγματα στον ελληνικό λαό που δεν έχουν σχέση με όσα έχω πει στον Έλληνα πρωθυπουργό», είπε ο Γιούνκερ.

Είπε ακόμα ότι η Κομισιόν δεν είναι υπέρ της αύξησης του ΦΠΑ στα φάρμακα και στο ρεύμα και ότι πρότεινε άλλους τρόπους για την βελτίωση των δημοσιονομικών της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και μετριοπαθείς στις αμυντικές δαπάνες.

Νωρίτερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωνε στην Βουλή ότι οι προτάσεις της Κομισιόν θα πρόσθεταν 10% αυξήσεις στον ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα, σημειώνει το Reuters.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ:

"Είναι θετικό που καταθέτει την διαφοροποίησή του"
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: