Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πεδίο μάχης γύρω από το Πολυτεχνείο: Κουκουλοφόροι επί τρεις ώρες πετούσαν μολότοφ σε αστυνομικούς

Πεδίο μάχης γύρω από το Πολυτεχνείο: Κουκουλοφόροι επί τρεις ώρες πετούσαν μολότοφ σε αστυνομικούς
Μολότοφ και χημικά στην Κάνιγγος: Για πάνω από τρεις ώρες κουκουλοφόροι συγκρούονταν με αστυνομικούς.
Στην καθιερωμένη «επαναστατική γυμναστική» επιδόθηκαν οι προστατευόμενοι μπαχαλάκηδες του συστήματος, με τις αστυνομικές δυνάμεις, για ακόμη μια φορά να κρατούν παθητική στάση έναντι των κουκουλοφόρων. Οι αντιεξουσιαστές εκμεταλλευόμενοι πλήρως το «δόγμα Πανούση» κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να συλληφθούν.
Ένταση λοιπόν, επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή των Εξαρχείων και στους δρόμους περιμετρικά του Πολυτεχνείου, όπου ομάδα αγνώστων έβαλε φωτιές σε κάδους και έριξαν βόμβες μολότοφ.
Συγκεκριμένα ομάδα κουκουλοφόρων εξαπέλυσε επίθεση με πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας αστυνομικών στην πλατεία Κάνιγγος λίγο μετά τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και των αστυνομικών διήρκησαν περισσότερες από τρεις ώρες, με τους κουκουλοφόρους να βάζουν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. 

Από την πλευρά της η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, ενώ από τα επεισόδια και τη συμπλοκή για αρκετή ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πατησίων. Στην περιοχή μετέβη και η Πυροσβεστική επιχειρώντας στα σημεία όπου είχαν δημιουργηθεί εστίες φωτιάς.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: