Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Με εντολή Τσίπρα-Καμμένου: ΕΝΦΙΑ και για το 2016!

Με εντολή Τσίπρα-Καμμένου: ΕΝΦΙΑ και για το 2016!
Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ήταν αν όχι το κυρίαρχο, τουλάχιστον ένα από τα σημαντικότερα προεκλογικά συνθήματα του Σύριζα κατά την προεκλογική περίοδο. Όπως όμως συνέβη με το «σκίσιμο» των Μνημονίων και τα νταούλια που θα βαρούσε ο Σύριζα και θα χόρευαν οι αγορές, έτσι και στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ, οι πολιτικοί απατεώνες Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό!
Σύμφωνα με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Τσίπρας στους δανειστές και οι οποίες έγιναν η βάση της διαπραγμάτευσης για το Νέο Μνημόνιο, ο ΕΝΦΙΑ διατηρείται όχι μόνο για το 2015 αλλά και για το 2016!
Η δέσμευση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ προς τους δανειστές συγκεκριμένα, κάνει λόγο για προσδοκία είσπραξης εσόδων 2,65 δισ. ευρώ από τη φορολογία των ακινήτων. Καθότι όμως η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, αναμένεται να μεταβληθούν και τα κλιμάκια του ΕΝΦΙΑ, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί προ του ερχόμενου Οκτωβρίου. Τούτο σημαίνει ότι η φετινή καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σε 4 δόσεις!
Φυσικά ο προεκλογικώς «κατηργημένος» υπό του Σύριζα ΕΝΦΙΑ, θα παραμείνει εν ισχύ και το 2016 προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό τόση «εθνική αξιοπρέπεια», ώστε να μπορούν οι Τσίπρας και Καμμένος να ισχυρίζονται στους «εταίρους» τους πως έπραξαν το μνημονιακό τους καθήκον! 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: