Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το νέο μνημόνιο, αλλά το κάνει με «εντιμότητα» και «ήθος»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το νέο μνημόνιο, αλλά το κάνει με «εντιμότητα» και «ήθος»!
Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί Έλληνες προτίμησαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές αντί του προδοτικού διδύμου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι επειδή θέλησαν να τιμωρήσουν τους Σαμαρά και Βενιζέλο για τη φτωχοποίηση τους και να δώσουν τη δύναμη στον Αλέξη Τσίπρα να δώσει ένα τέλος στις πολιτικές που οι προκάτοχοι του εφάρμοσαν. Σε αυτή την απόφαση δε συνηγόρησε μόνο ο δικαιολογημένος θυμός του ελληνικού λαού, που για τους ίδιους λόγους ψήφισε παλαιότερα τη ΝΔ (για να καταγγελθεί δηλαδή το μνημόνιο) αλλά και η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ που με κάθε δοθείσα ευκαιρία εκθείαζε το περίφημο ήθος της Αριστεράς, ήθος που θα ανάγκαζε τη νέα κυβέρνηση να απομακρυνθεί οριστικά από το μνημονιακό μονοπάτι.
Το ήθος της Αριστεράς τελικά αποδείχτηκε μια καλοστημένη απάτη, ένα άλλοθι για να συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζει τα ίδια αιματηρά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων. Εάν κάποιος ψηφοφόρος γνώριζε πως στον ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόζονταν πρακτικές σαν αυτές που έχουν να κάνουν με διορισμούς συγγενών και φίλων σε υπουργικές ή άλλες καίριες θέσεις, τότε ουδέποτε θα ψήφιζε αυτό το κόμμα. Εάν γνώριζε ότι ο Τσίπρας θα επιχειρούσε να επιλύσει το μείζον θέμα της ανεργίας με τον διορισμό μερικών εκατοντάδων καθαριστριών, τότε η τελική του απόφαση θα ήταν διαφορετική.
Εάν γνώριζαν οι Έλληνες πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαντούσε στη χούντα των ΜΜΕ με την «εξυγίανση» της ΕΡΤ, που επετεύχθη εν τέλει με τον διορισμό κομματικού στρατού, διαιωνίζοντας πάραυτα την προσβολή της ελευθερίας του λόγου δια της συνεχιζόμενης φίμωσης της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε θα άγγιζε το ποσοστό που εξέλαβε στις 25 Ιανουαρίου. Εάν, τέλος, ο εξαθλιωμένος Έλληνας είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει πριν τον Ιανουάριο ότι οι διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη θα ήταν ένα ακόμα μεγάλο ξεπούλημα του ιδρώτα του στους τοκογλύφους και ότι η «σκληρή διαπραγμάτευση» των Υπουργών Οικονομικών θα είχε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με ΟΛΕΣ όσες προηγήθηκαν, τότε ασφαλώς και δε θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Έλληνες δυστυχώς αναγκάστηκαν να πιστέψουν στο διαφορετικό του ήθους της Αριστεράς, ήθος όμως που αποδείχτηκε εξίσου σκάρτο με αυτό των «πατριωτών» του μνημονίου, που στο όνομα της πατρίδας διέπραξαν το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα με την υπογραφή όλων των αιματηρών μέτρων και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Κι αυτό γιατί πέρα από τις πολιτικές διώξεις το καθεστώς έπρεπε να αποτρέψει τους Έλληνες από το να ενδυναμώσουν περαιτέρω τη Χρυσή Αυγή. Εν μέρει το κατάφερε με τέτοιου είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα. Όταν όμως και αυτά εξαντλήσουν τη χρησιμότητα τους και η πρώτη φορά αριστερά αποδειχθεί ότι αφορά μια μνημονιακή κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο, ο ελληνικός λαός θα στραφεί μαζικά προς τη μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας, τη Χρυσή Αυγή.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: