Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Υπερπτήσεις, 3 Εμπλοκές & 17 Παραβιάσεις το χρονικό των πτήσεων που βάζουν φωτιά στο Αιγαίο!


Με συντονισμένες ενέργειες οι Τούρκοι προσπάθησαν να σπάσουν το Ελληνικό Ανάχωμα που σήκωσαν  τα Ελληνικά μαχητικά στο Αιγαίο …δείχνοντας πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα τη στιγμή που η Πατρίδα χαροπαλεύει! Τουρκικός σχηματισμός αποτελούμενος απο 6  Μαχητικά F-16 τα δύο οπλισμένα εισήλθε απο Βορρά στο Ελληνικό FIR και έσπασε σε  κομμάτια των 4 και 2 μαχητικών!

Η Τετράδα των Τούρκικων προχώρησε σε 12 Παραβιάσεις με σκοπό να προκαλέσει  ανοιχτά τα Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν απο το Καστέλι  τους πήραν κυνηγώντας μέχρι την έξοδο και εκεί οι Τούρκοι φεύγοντας έκαναν την Υπερπτήση πάνω από τους Ανθρωποφάγους!
Το Οπλισμένο ζεύγος  έκανε 5 Παραβιάσεις και ενεπλάκη τρεις φορές  με τα Ελληνικά μαχητικά που είχαν απογειωθεί απο την Λήμνο και ώς γνωστό είναι τα (τσαμπούκια του Αιγαίου), πετώντας πάντα στα όρια και με το ζωνάρι λυμένο για καυγά !
Όσες αναστροφές και αν κάνανε τα Τούρκικα έχασαν κατά Κράτος και αποχώρησαν απο την Περιοχή αλλά το να πετάνε στα ¨ορια Οπλισμένα F-16 σε κλειστές αερομαχίες ο Κίνδυνος είναι  παραμονεύει ανα πάσα στιγμή και το ατύχημα μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή με τους διακόπτες των Πυραύλων στο ON!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    17
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    3
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ1 εκ των 17 Παραβιάσεων ήταν υπέρπτηση άνωθεν ν.Ανθρωποφάγοι που πραγματοποιήθηκε από 4 Α/Φ του ανωτέρω σχηματισμού.
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: